Τα επιπλέον κιλά της κόρης Τραμπ … πίσω από την αναγκαστική παραίτηση της βοηθού του Προέδρου

File photo: Ο πρόεδρος Τραμπ με την μικρότερη κόρη του, Τίφανι. Photo via Facebook@Tiffanytrump123456




Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίως υπερασπίστηκε την μικρότερη κόρη του, Τίφανι Τραμπ, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη του σ’ αυτήν. Ο λόγος; Χωρίς τη θέλησή της η Τίφανι φαίνεται πως ήταν η αιτία που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση την περασμένη Πέμπτη η προσωπική βοηθός του προέδρου. Η παραίτηση συνέβη όταν έγινε γνωστό πως η Μαντλίν Ουέστερχαουτ σε δείπνο με δημοσιογράφους μίλησε για θέματα της οικογένειας Τραμπ, ανάμεσα στα οποία και το… αυξημένο βάρος της μικρής του κόρης, Τίφανι.

Η Μαντλίν Ουέστερχαουτ, όπως μεταδίδει το CNN και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον 13χρονο γιο του προέδρου, τον Μπάρον.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το Politico, η παραιτηθείσα βοηθός του Τραμπ αναφέρθηκε το βάρος της Τίφανι και είπε πως θα πρέπει να χάσει κιλά για να μπορεί να φωτογραφηθεί με τον πατέρα της. Επιπλέον, η Ουέστερχαουτ, φέρεται να είπε σε κάποιο σημείο ότι ο Τραμπ αγαπάει την ίδια περισσότερο από τα παιδιά του.

Πάντως, παρά την αναγκαστική παραίτηση της βοηθού του, ο Τραμπ την χαρακτήρισε χθες «πολύ καλό άτομο», επαναβεβαιώνοντας ωστόσο την αγάπη για την κόρη του, σε ανάρτησή του Twitter.

«Μου τηλεφώνησε χθες για να μου ζητήσει συγνώμη», γράφει ο Τραμπ. «Είχε μια κακή βραδιά. Καταλαβαίνω απολύτως και την συγχωρώ! Αγαπώ την Τίφανι, είναι σπουδαία!».

Μια μέρα πριν ο Τραμπ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι η πρώην βοηθός του «ανέφερε μερικά πράγματα για τα παιδιά του» στο δείπνο με τους δημοσιογράφους» και ότι στην τηλεφωνική τους επικοινωνία του είπε πως «είχε πιεί λιγάκι» εκείνο το βράδι και κατέληξε σημειώνοντας πως «σε κάθε περίπτωση δεν λες τέτοια πράγματα. Δεν λες συγκεκριμένα πράγμα, οπότε ήταν πολύ κακό αυτό».

Με πληροφορίες από CNN, Politico

Συντονισμένα πυρά κατά Γεννηματά: Και ο Νίκος Παπανδρέου μετά τον Γερουλάνο, την… κυκλώνουν

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: