“Ψεύδη ΣΥΡΙΖΑ για τα πρωτογενή πλεονάσματα” καταγγέλλει ο Πέτσας: Γι’ αυτά τον καταψήφισαν

File Photo: Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε η κυβέρνηση στην συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι «λέει ψέματα» κυρίως σε ό,τι αφορά το σχέδιό του για τη μείωση των πλεονασμάτων και ότι είχε ενημερώσει τους Ευρωπαίους εταίρους για το σχέδιό του.

«Ο κ. Τσίπρας φάνηκε σήμερα κουρασμένος ακόμη και στα ψέματα. Επαναλαμβάνει τόσο μονότονα τον εαυτό του, ώστε το μόνο που καταφέρνει κάθε φορά που εμφανίζεται είναι να υπενθυμίζει στους πολίτες γιατί τον καταψήφισαν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και στέκεται ιδιαίτερα στο θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων.

  • «Από τα πολλά ψέματα, στεκόμαστε μόνο σε ένα: Είπε ότι είχε ενημερώσει “διεξοδικά” τους Ευρωπαίους εταίρους για το “σχέδιό του” για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Αν ήταν έτσι γιατί δεν το έκανε αυτό σημαία του κατά την προεκλογική περίοδο; Αν το “ξέχασε”, γιατί ο κ. Τσακαλώτος δεν ενημέρωσε σχετικά με το άνοιγμα, τον αριθμό και τα ποσά του “ειδικού λογαριασμού” τον κ. Σταϊκούρα κατά την παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Οικονομικών στις 9 Ιουλίου; Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε ο κ. Τσακαλώτος δεν γνώριζε αυτό το “σχέδιο” γιατί ήταν τόσο “κρυφό” ώστε να το γνωρίζει μόνο ο “έμπιστος” κ. Σκουρλέτης, είτε ο κ. Τσακαλώτος δεν έχει την ικανότητα να λέει τόσο χονδροειδή ψέματα όπως ο κ. Τσίπρας…».

Και καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Ο κ. Τσίπρας με το λόγο και τις θέσεις του ανήκει στο χθες. Η κυβέρνηση τον αφήνει στο παρελθόν και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για το μέλλον. Για να βελτιώνει τη ζωή όλων των Ελλήνων κάθε χρόνο. Όχι μόνο μέχρι το 2023, αλλά και μέχρι το 2029 όπως “ευχήθηκε” και ο κ. Τσίπρας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
15/09/2019

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υποβάθμιζε τη διάσταση της ασφάλειας στο μεταναστευτικό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: