Μιλάω με τον Νεϊμάρ, τον θέλω στην Μπάρτσα, πρέπει να σπάσει τη σιωπή του, λέει ο Πικέ

File Photo: Να σπάσει τη σιωπή του και να πει το “ναι” στην Μπαρτσελόνα, καλεί ο Πικέ τον Νεϊμάρ. EPA,IAN LANGSDON




Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νεϊμάρ είναι χωρίς αμφιβολία το μεγάλο… σίριαλ της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Πιθανότερος προορισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού, είναι η Μπαρτσελόνα, που αναμένεται να τον αποκτήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν με την μορφή δανεισμού.

Θέση στο θέμα, πήρε κι ένας από τους πλέον εμβληματικούς παίκτες των Καταλανών, η άποψη του οποίου έχει βαρύνουσα σημασία για όσα συμβαίνουν στο «στρατόπεδο» της Μπάρτσα.

Ο λόγος για τον Ζεράρδ Πικέ, ο οποίος από το Μαϊάμι όπου βρίσκεται η αποστολή της ισπανικής ομάδας για φιλικούς αγώνες, τόνισε:

«Ασφαλώς και μιλάω μαζί του. Όμως δεν είναι ούτε ο χρόνος κατάλληλος, ούτε ο τόπος, για να σας πω τι συζητάμε. Αυτός πρέπει να βγει από την σιωπή του και να εκφράσει την γνώμη του. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο. Γνωρίζετε την σχέση που έχω μαζί του και θα χαρούμε πολύ να τον έχουμε μαζί μας. Όμως αυτήν την στιγμή, παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν και η άποψη μου δεν αλλάζει τίποτε. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος γνωρίζει τα αποδυτήρια μας, την πόλη και τον σύλλογο. Υπάρχουν αρκετοί που είναι δυσαρεστημένοι με την αποχώρηση του. Το ζήτημα είναι περίπλοκο. Ωστόσο, εάν προκύψει η ευκαιρία να παίξουμε και πάλι μαζί, ξέρετε πολύ καλά ποιά είναι η σχέση που έχω μαζί του».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: