Η Ντονατέλα Βερσάτσε αγόρασε την υπερπολυτελή και διάσημη βίλα Μονταντόρι

Η Ντονατέλα Βερσάτσε είναι η νέα ιδιοκτήτρια της πολυτελέστατη βίλας των ΜοντατόριPhoto via Facebook




Μια απ’ τις πολυτελέστερες και διασημότερες βίλες στη Λίμνη Ματζόρε, στην βόρεια Ιταλία, αγόρασε η διάσημη σχεδιάστρια Ντονατέλα Βερσάτσε, έναντι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε το αρμόδιο μεσιτικό γραφείο, Engel & Völkers,πρόκειται για την βίλα “La Verbanella» μία από τις πλέον πολυτελείς βίλες στη λίμνη Ματζόρε, που είναι επίσης γνωστή με το όνομα Villa Mondadori.

Η βίλα ανήκε πράγματι εδώ κι έναν αιώνα περίπου στην οικογένεια Μονταντόρι, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου μεγάλου εκδοτικού οίκου, καθώς είχε αγοραστεί στην  δεκαετία του 1920.

Έχει φιλοξενήσει πολλές προσωπικότητες, όπως τον Ουόλτ Ντίσνεϊ, τον Ζορζ Σιμενόν ή τον Τόμας Μαν, που έχουν βάλει την υπογραφή τους στον τοίχο πάνω από το τζάκι.

Το οίκημα έκτασης 1400 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται ακριβώς πάνω στη λίμνη, στη βόρεια Ιταλία, και περιλαμβάνει έναν μεγάλο κήπο με πισίνα και γύρω στις 50 αίθουσες, 20 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, διευκρινίζεται στο δελτίο που εξέδωσε το μεσιτικό γραφείο .

Η οικογένεια Βερσάτσε πούλησε τον Σεπτέμβριο τον οίκο μόδας της στον αμερικανικό όμιλο Michael Kors, έναντι 1,83 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Ντονατέλα Βερσάτσε παραμένει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, που ίδρυσαν το 1978 τα αδέλφια της Τζιάνι και Σάντο, και είναι επίσης μέτοχος της Capri Holdings Limited, όπως είναι το νέο όνομα της εταιρείας του Michael Kors.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: