Η Apple αποκεντρώνει τις επισκευές iPhone: Θα πωλεί ανταλλακτικά σε ανεξάρτητα καταστήματα

File Photo:Η δικαστής δεν δικαίωσε πάντως την εταιρεία του παιχνιδιού Fortnite, η οποία ισχυριζόταν ότι η Apple ασκούσε παράνομο μονοπώλιο. EPA, FRANCK ROBICHON




Ανταλλακτικά, εργαλεία και οδηγούς επισκευής σε ανεξάρτητα καταστήματα για να επισκευάζουν iPhones θα αρχίσει να πωλεί η Apple Inc, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας σήμερα Πέμπτη, 29 Αυγούστου, προχωρώντας σε μια μείζονα αλλαγή έπειτα από χρόνια, όπου ασκούσε πιέσεις για να μην ψηφιστούν νόμοι σε ορισμένες αμερικανικές Πολιτείες που θα την υποχρέωναν να κάνει ακριβώς αυτό.

  • Η Apple ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται ότι θα βοηθήσει να μειωθεί ο μεγάλος φόρτος της Apple και των πιστοποιημένων εταίρων της για την επισκευή εκατομμυρίων σπασμένων οθονών και καμένων θυρών τροφοδοσίας, θα αρχίσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πριν επεκταθεί σε άλλες χώρες.

Αυτό σημαίνει πως θα προσφερθούν σε ανεξάρτητα καταστήματα επισκευής επίσημα ανταλλακτικά για επισκευές εκτός εγγύησης στην ίδια τιμή που προσφέρονται σε πιστοποιημένες υπηρεσίες σέρβις.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Παραγωγή κηροζίνης από ήλιο και νερό: Επαναστατικό πείραμα από την Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: