Χαμός στο Twitter: Ο Τραμπ λέει “έχω γερμανικό αίμα” και τη Μέρκελ σκάει στα γέλια…[video]

File Photo: Ντόναλντ Τραμπ και Αγκελα Μέρκελ. EPA, JIM LO SCALZO




Η Γερμανίδα καγκελάριος, Αγκελα Μέρκελ, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί στην διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο,  όταν ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα επισκεφτεί σύντομα την Γερμανία και μάλιστα επικαλέστηκε τις γερμανικές του ρίζες. Η καγκελάριος και φαίνεται και ακούγεται να γελάει, όταν ο Τραμπ, λέει: “έχω γερμανικό αίμα”…

Το βίντεο της συνάντησης έχει γίνει viral ενώ οι σχολιασμοί είναι απίστευτοι. Το χάσταγκ #TrumpNotWelcome  άρχισε αμέσως μετά την αναφορά – ή απειλή; – του Τραμπ ότι θα πάει “σύντομα” στη Γερμανία…

 

Η κοινή συνέντευξη τύπου δόθηκε μετά το πέρας των εργασιών της G7, στη Μπιαρίτς της Γαλλίας και η συνήθως στωική Μέρκελ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο της  και μάλιστα την ίδια ώρα που ο Τραμπ συνέχιζε να μιλάει….

Όταν κατάφερε να ανακτήσει τον αυτοέλεγχό της, η Μέρκελ δήλωσε πως έχει καλέσει πολλές φορές τον Ντόναλντ Τραμπ στη Γερμανία. Κι η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει ακόμη πραγματοποιήσει ταξίδι στο Βερολίνο.

Όσον αφορά το “γερμανικό αίμα” στο οποίο αναφέρθηκε ο Τραμπ, πρέπει να αφορά τον παπού του, Φριντριχ, ο οποίος φέρεται να έχει γεννηθεί στη Γερμανία και αργότερα να μετανάστευσε στις ΗΠΑ.

 

“Ευλογούν τα γένια τους” μέσω Twitter Τραμπ και Μπολσονάρου για τις πυρκαγιές του Αμαζόνιου

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: