Σύλληψη θαυμάστριας του ASAP Rocky: Απείλησε ότι θα ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας

File Photo: Ο αμερικανός ράπερ A$AP Rocky κρατείται από τις σουηδικές αρχές. Πηγή By Chad Cooper – Flickr: A$AP Rocky, wikipedia.org




Θαυμάστρια του ράπερ ASAP Rocky (A$AP Rocky) συνελήφθη επειδή φέρεται να απείλησε ότι θα ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Page Six, το οποίο επικαλείται αναφορά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, η ύποπτη, η οποία ταυτοποιήθηκε ως Ρεμπέγκα Κάντερ (Rebecca Kanter), την περασμένη Τρίτη τοποθέτησε μια τσάντα κοντά στην είσοδο της πρεσβείας, έριξε υγρό από ένα γυάλινο ποτήρι Coca Cola στην πόρτα και φώναξε: “Θα ανατινάξω αυτό το ….”.

  • Την επόμενη μέρα, η Κάντερ επέστρεψε στην πρεσβεία και άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό και να αναφέρεται στον Αμερικανό ράπερ, ASAP Rocky, ο οποίος κρατείται από τις αστυνομικές αρχές στη Σουηδία.
  • Αρνούμενη να εγκαταλείψει την πρεσβεία της Σουηδίας τέθηκε υπό κράτηση από μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών.

Μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η Κάντερ κατηγορείται για καταστροφή περιουσίας και παράνομη είσοδο.

Η θαυμάστρια φαίνεται να επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του ράπερ A$AP Rocky από τις σουηδικές αρχές. Ο ράπερ κατηγορείται για βίαιη επίθεση στη διάρκεια επεισοδίου στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου.

Ο ASAP Rocky κρατείται στη σουηδική πρωτεύουσα από τις 3 Ιουλίου. Ο Αμερικανός ράπερ, ο οποίος είχε μεταβεί στη Σουηδία για συναυλία, έχει δηλώσει επανειλημμένως την αθωότητά του, δημοσιεύοντας βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο από το επεισόδιο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος και οι συνοδοεί του ζητούν επανειλημμένα από δύο άνδρες να σταματήσουν να τους ακολουθούν.

  • Η σύλληψη του διάσημου rapper έγινε μετά την κυκλοφορία βίντεο από άλλους χρήστες των social media που απεικονίζει τον A$AP Rocky μαζί με τους συνοδούς του να γρονθοκοπούν και να κλοτσούν έναν άνδρα.

Ο Σουηδός εισαγγελέας Ντάνιελ Σούνεσον ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός ράπερ ASAP Rocky θα διωχθεί για επίθεση και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Μέγκαν Μαρκλ guest editor της βρετανικής Vogue στο πιο διαβασμένο τεύχος της χρονιάς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: