Ρεπούση, Θεοχαρόπουλος και πολλοί ακόμη μένουν εκτός Βουλής: Ποιοι «διάσημοι» μπαίνουν για πρώτη φορά

FILE PHOTO: ΑΠΕ-ΜΠΕ,Παντελής Σαίτας




Το αποτέλεσμα των εκλογών έκρυβε αρκετές εκπλήξεις καθώς αρκετά γνωστά ονόματα μένουν εκτός της Βουλής, ενώ αντιθέτως επίσης πολλά μπαίνουν για πρώτη φορά και με τη Νέα Δημοκρατία και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Μαρία Ρεπούση, η Κατερίνα Παπακώστα, η Ράνια Σβίγκου, ο Γιώργος Σταθάκης, η Μυρσίνη Ζορμπά, η Ελένη Αυλωνίτου, η Αννέτα Καββαδία, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Νίκος Τόσκας, ο Παναγιώτης Ρήγας και ο Τέρενς Κουίκ, όπως όλα δείχνουν θα είναι εκτός Βουλής ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η ενσωμάτωση όλων των σταυρών και ορισμένα αποτελέσματα ενδέχεται να αλλάξουν.

Στη Νέα Δημοκρατία την ίδια τύχη δείχνει να έχουν η Φωτεινή Πιπιλή (αν και έχει ακόμα πιθανότητες), ο Θόδωρος Φορτσάκης, ο Νίκος Ρωμανός, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος.

Ποιοι μπαίνουν στη Βουλή

Αντιθέτως φαίνεται ότι πετυχαίνουν να εκλεγούν με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ραλία Χρηστίδου, ο Κώστας Ζουράρις, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Θάνος Μωραΐτης 0 Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Γιώργος Τσίπρας.

Με τη Νέα Δημοκρατία εκλέγονται μεταξύ άλλων ο Χάρης Θεοχάρης, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Νόνη Δούνια.

Από το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή.

Από το ΜέΡΑ25 εκτός του Γιάνη Βαρουφάκη στα έδρανα της Βουλής θα κάθονται η Σοφία Σακοράφα, ο Κλέων Γρηγοριάδης και ο Κρίτων Αρσένης.

Ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει το Μαξίμου: Όλα τα φαβορί για το νέο υπουργικό συμβούλιο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: