Πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Ελλάδα, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν, δήλωσε ο Βελόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος (Κ), μιλάει σε δημοσιογράφους έχοντας ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές 2019 στο 1ο Νηπαγωγείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης, Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, PIXEL, STR
Στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο 381ο εκλογικό κέντρο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε: «Από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο».

«Η “Ελληνική Λύση” ήρθε στα πράγματα και θα έλεγα ότι προκάλεσε έναν περίεργο τριγμό στο σύστημα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν, ως “Ελληνική Λύση”, την πρώτη φορά, είναι η δεύτερη εκλογική μας μάχη» είπε, και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι είμαστε η μοναδική λύση, γιατί έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Να ευχαριστήσω πάλι όλο τον κόσμο που πήγε να ψηφίσει και να πω ότι από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο».

  • «Η πραγματική αντιπολιτευτική φωνή προάσπισης των εργατικών δικαιωμάτων, κυρίως των δικαιωμάτων των εθνικών, των Ελλήνων, θα είμαστε εμείς. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας. Και κάτι πολύ απλό. Δε θα απογοητεύσουμε κανέναν. Ήρθαμε για να βοηθήσουμε τους Έλληνες, γιατί λέμε “πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Ελλάδα”».

Ο κ. Βελόπουλος στην αρχή των δηλώσεων του ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.

Ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα την ώρα που έριχνε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, τόνισε: «Να δώσουμε τη λύση και να είναι ελληνική».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ορφανή η Βουλή χωρίς την Ένωση Κεντρώων, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal