Οι επόμενοι αντίπαλοι για Ατρόμητο, Άρη, AEK εφόσον υπάρξει συνέχεια στο Europa League

File Photo: Ο παίκτης του Άρη Ντάνιελ Λάρσον (Ε) μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη του Ατρομήτου Γιώργο Μανούσο (Π) κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Άρης – Ατρόμητος Αθ.ΑΠΕ-ΜΠΕ, PIXEL, STR




Η πολωνική Λέγκια ή η φινλανδική Κουόπιο θα είναι ο αντίπαλος του Ατρομήτου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον οι «κυανέρυθροι» αποκλείσουν την Ντουναΐσκα Στρέντα, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο Ατρόμητος θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15/8 στο Περιστέρι.

Με Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι ο Άρης, αν αποκλείσει την ΑΕΛ Λεμεσού
Η νορβηγική Μόλντε ή η Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον οι Θεσσαλονικείς αποκλείσουν την ΑΕΛ Λεμεσού, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο Άρης θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15/8 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με Χόνβεντ ή Κραϊόβα η ΑΕΚ

Το νικητή του ζευγαριού, ανάμεσα στην ουγγρική Χόνβεντ και τη ρουμανική Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Η Ενωση θα δώσει το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της εκτός έδρας, στις 8/8, και θα υποδεχθεί τον αντίπαλό της στο ΟΑΚΑ στις 15 Αυγούστου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ: Κληρώθηκε με Άγιαξ για το CL, όλα τα ζευγάρια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: