Ο Ταγίπ Ερντογάν ζει; Και “βασιλεύει”; Ο Πρόεδρος της Τουρκίας εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Mahathir bin Mohamad στο αεροδρόμιο Esenboğa της Άγκυρας. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




Στην ιστοσελίδα της Τουρκικής Προεδρίας εμφανίστηκε φωτογραφία του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Πρωθυπουργό της Μαλαισίας, Mahathir bin Mohamad.

  • Η φωτογραφία, σύμφωνα με την τουρκική προεδρική ιστοσελίδα, τραβήχθηκε την Τρίτη 24 Ιουλίου 2019 στο αεροδρόμιο Esenboğa της Άγκυρας, και δείχνει τους δύο άνδρες και όρθιους και καθιστούς. Στη μία εκ των τεσσάρων φωτογραφιών βλέπουμε και τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Έχει πολύ ενδιαφέρον η λεζάντα των φωτογραφιών. Παρουσιάζει τον Ερντογάν ως …πρωθυπουργό της Τουρκίας!

Η λεζάντα στα αγγλικά:

  • Prime Minister Recep Tayyip Erdogan arrived in Turkey to make official contact with Malaysian Prime Minister Tun Dr. Mahathir bin Mohamad met with Esenboğa Airport.

Σημειώνουμε ότι κυκλοφόρησαν φήμες στο Διαδίκτυο που ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας πέθανε από καρδιακή προσβολή. Προφανώς η φήμη ήταν ένα κλασσικό fake news… Δυστυχώς ο ελληνικό Διαδίκτυο πρωταγωνίστηκε για να διακινηθεί η ψεύτικη είδηση. Ο καθένας καταλαβαίνει πως αν είχε πεθάνει ο Ερντογάν δεν θα μπορούσε να μείνει ποτέ κρυφό.

Βέβαια, οι “ψεκασμένοι” σε τούτη τη χώρα είναι βέβαιοι πως βρισκόμαστε ενώπιον μίας …συνωμοσίας και ότι θα εμφανιστεί ο …σωσίας του κ. Ερντογάν και όχι ο πρόεδρος της Τουρκίας, που προφανώς γι’ αυτούς είναι …νεκρός!

HELLAS JOURNAL

Που βρίσκεται ο Ταγίπ Ερντογάν; Η ιστορία που ρεζίλεψε σε διεθνές επίπεδο τα ελληνικά ΜΜΕ…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: