Να σταματήσει πειράματα σε σκύλους καλεί ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ πανεπιστημίο στο Τέξας{video}

File Photo: Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ καταφέρεται εναντίον πανεπιστημίου του Τέξας για “χρησιμοποίηση σκύλων σε πειράματα”. EPA, ALBERTO VALDES




Ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ καταφέρθηκε εναντίον πανεπιστημιακού ιδρύματος στο Τέξας, στο οποίο φέρεται να γίνονται πειράματα σε σκύλους.

Την αντίδραση του ιδρυτικού μέλους των Beatles προκάλεσε βίντεο που δημοσιοποίησε η οργάνωση Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων (PETA), το οποίο δείχνει σκύλοι να υποβάλλονται σε πειράματα για τη μυική δυστροφία στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, Texas A&M University (TAMU).

Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ καλεί τον πρόεδρο του Texas A&M University, Μάικλ Γιανγκ να σταματήσει τα υποτιθέμενα πειράματα.

  • «Το βίντεο με τα Γκόλντεν Ριτρίβερ στο εργαστήριο σκύλων του Πανεπιστημίου σας είναι θλιβερό» αναφέρει σε επιστολή που απέστειλε στις 26 Ιουνίου ο Άγγλος τραγουδιστής και συνθέτης.

«Είχα σκύλους από τότε που ήμουν μικρός και τους αγαπούσα πολύ, μεταξύ άλλων τη Martha, η οποία ήταν σύντροφος μου για περίπου 15 χρόνια και για την οποία έγραψα το τραγούδι Martha My Dear».

  • «Παρακαλώ κάντε το σωστό τερματίζοντας τον βασανισμό των σκύλων στο εργαστήριο για τη μυϊκή δυστροφία και περάστε σε σύγχρονες ερευνητικές μεθόδους» επισημαίνει.

Ο ΜαΚάρτνεϊ είναι εδώ και πολλά χρόνια υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ζώων, ακολουθεί διατροφή χωρίς κρέας και έχει συνεργαστεί με την PETA πολλές φορές στο παρελθόν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ιβάνκα “τρώει” ξύλο από τα ΜΜΕ: Αντικείμενο λοιδορίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: