Έξι φίλοι από τη Λάρνακα ανέβηκαν στον Όλυμπο: Συγκέντρωσαν 3.000 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Σύνδεσμος Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας «εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στην ομάδα”. ΚΥΠΕ
Ποσό ύψους τριών χιλιάδων ευρώ για τον Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας, συγκεντρώθηκε από την εκστρατεία Mount Olympus 2019.

  • Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία Mount Olympus 2019 από την Κωνσταντίνα, τη Γιάννα, τη Γιολάντα, τον Λούη, τον Ανδρέα και τον Κωνσταντίνο. Έξι πολύ καλοί φίλοι από την Λάρνακα οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ανάβαση στο υψηλότερο βουνό την Ελλάδας, τον Όλυμπο με σκοπό όλα τα έσοδα να προορίζονταν για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Συνδέσμου Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας».
  • Προστίθεται ότι «η ομάδα κατά τη διάρκεια της ανάβασης αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες όπως η αυξανόμενη μείωση του οξυγόνου, η μάχη με το χιόνι, ο κίνδυνος λιθόπτωσης καθώς και μια πορεία διάρκειας δύο ημερών. Ο στόχος της φιλανθρωπικής εκστρατείας, που διήρκεσε ένα μήνα ήταν να συγκεντρωθούν 1,500 ευρώ. Ωστόσο το ποσό αυτό με την ολοκλήρωση της εκστρατείας διπλασιάστηκε και έχει ανέλθει στις τρεις χιλιάδες ευρώ».

Ο Σύνδεσμος Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας «εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στην ομάδα για την πρωτοβουλία και το δύσκολο έργο που επιτέλεσε ώστε όλα τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται και σε όλους όσους έχουν συνεισφέρει ούτως ώστε η Ομάδα να επιτύχει και να ξεπεράσει τον στόχο της».

ΚΥΠΕ – Φανίτσα Ζαννέττου
Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 16/07/2019

Αυξημένες νεφώσεις, ταραγμένη θάλασσα και πτώση θερμοκρασίας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal