Βάθρο για τον Μίλτο Γιαννούτσο σε διεθνείς αγώνες ποδηλασίας δρόμου στην Τουρκία

Την 2η θέση κατέκτησε ο Μίλτος Γιαννούτσος στο ετάπ των 123χλμ. στους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας δρόμου Bursa Yildirim Beazit Race. Πηγή patrasevents.gr




Τη δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε με ξεκόλλημα, ο Μίλτος Γιαννούτσος στο ετάπ των 123χλμ. στους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας δρόμου Bursa Yildirim Beazit Race, στη Προύσα.

Για δεύτερη φορά η Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου ανεβαίνει στο βάθρο την 2η ημέρα των αγώνων στην Τουρκία.

  • Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και τα άλλα μέλη της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας δρόμου. Ο Γιώργος Μπούγλας τερμάτισε στην 5η θέση, ο Χαράλαμπος Καστραντάς και Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, 6ος και 7ος αντίστοιχα, ενώ ακολούθησε 17ος ο Μιχάλης Κορτσιδάκης.

Οι επιτυχίες και οι καλές θέσεις συνοδεύτηκαν με 53 υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

  • «Πλησιάζουμε στο στόχο μας. Υπάρχει πλουραλισμός στην ομάδα και συνεργασία. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, ομοψυχία και μεγάλη εμπειρία. Όλα τα παιδιά είχαν καλή απόδοση. Είμαστε στο δρόμο για Ολυμπιάδα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Φαραντάκης που βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με τον Φώτη Ζέγκλη.

Την πρεμιέρα των αγώνων είχε προηγηθεί το αργυρό μετάλλιο του Γιώργου Μπούγλαστα στα 172χλμ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Απόψε ο τρίτος αγώνας των playoffs AEK-Περιστέρι, για την τρίτη και τέταρτη θέση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: