Συνελήφθη ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος για την εξαφάνιση της συζύγου του

Fotis Dulos (left) and Michelle Troconis. Photo via New Canaan Police Department




Η αστυνομία στην πόλη New Canaan του Κονέκτικατ, ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον επιχειρηματία Φώτη Ντούλο, πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Ντούλος, μητέρας των πέντε παιδιών του, της οποίας η τύχη αγνοείται εδώ και εννέα μέρες.

Μαζί του συνελήφθη η φίλη του Michelle Troconis, η οποία κατηγορείται για παρεμπόδιση των ερευνών.

Και οι δύο κρατούνται με εγγύηση 500.000 δολαρίων και αναμένεται να εμφανιστούν το πρωί της Δευτέρας σε δικαστήριο της πόλης Norwalk.

Πριν από τη σύλληψη, η αστυνομία ερεύνησε ένα ακίνητο στην οδό Spring στην πόλη Farmington, που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από το σπίτι όπου ζει ο Φώτης Ντούλος. Το σπίτι αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ανήκει στην εταιρεία Fore Group, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο συλληφθείς.

Στην έρευνα συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί, συμπεριλαμβανομένων και μελών των ομάδων K-9, ανέφερε το κανάλι FOX.

Και οι δύο ύποπτοι κατηγορήθηκαν για παραποίηση των αποδεικτικών στοιχείων και παρεμπόδιση της έρευνας. Η Τζένιφερ εξαφανίστηκε στις 24 Μαϊου.

Σύμφωνα με το ABC, η Τζένιφερ εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο New Caanan του Κοννέκτικατ, οδηγώντας ένα μαύρο Chevrolet Suburban. Είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο εκείνη την ημέρα, δήλωσε η αστυνομία.

Το όχημά της βρέθηκε αργότερα κοντά στο πάρκο Waveny στο New Canaan, δήλωσε η αστυνομία.

Ο Φώτης Ντούλος και η πρών σύζυγός του έχουν εμπλακεί σε διαδικασίες διαζυγίου από το 2017, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου. Παντρεύτηκαν το 2004.

Το 2017, η Τζένιφερ υπέβαλε αίτηση για την πλήρη επιμέλεια των παιδιών της, η οποία απορρίφθηκε, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Και οι δύο είχαν την προσωρινή κοινή επιμέλεια των παιδιών μέχρι το τέλος της διαδικασίας διαζυγίου.

Η Βιρτζίνια Μπιτς θρηνεί: Ζητά απαντήσεις για τα κίνητρα του μακελειού με θύματα 12 ανθρώπους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: