Μπουλντόζες, αμέσως, στο Ελληνικό υπόσχεται ο Μητσοτάκης: Οι 4 πρώτοι νόμοι της ΝΔ

File Photo: Νομοσχέδια από την Πάτρα θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Μέσα στις πρώτες επτά ημέρες θα υπογραφούν και οι δύο υπουργικές αποφάσεις που λείπουν για να ξεκινήσει το έργο στο Ελληνικό αναμένεται να πει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Τρίτης από την Πάτρα.

Ο κ. Μητσοτάκης –σύμφωνα με συνεργάτες του- θα επικεντρωθεί στα μεγάλα έργα, στη μείωση της φορολογίας, στις καλύτερες δουλειές και γενικότερα στην οικονομία.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να γνωστοποιήσει τα τέσσερα πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει στη Βουλή ως πρωθυπουργός.

Το πρώτο θα αφορά την άμεση μείωση των φόρων και κίνητρα για προσέλκυση επενδύσεων.

Το δεύτερο θα αφορά την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας με ηλεκτρονική υπογραφή, κλειστές προθεσμίες για τις αδειοδοτήσεις επενδύσεων και δεσμευτικά γρήγορη εκδίκαση υποθέσεων που σχετίζονται με τις επενδύσεις σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων.

Το τρίτο νομοσχέδιο θα αφορά την αμεση ενίσχυση της ρευστότητας μέσω της σταδιακής αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στον τρόπο λειτουργίας του κράτους.

Το τέταρτο θα αφορά το κράτος και η σχέση του με τις επενδύσεις.

HELLAS JOURNAL

 

Ο Ρουπακιώτης υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών: Στο κόμμα η Αχτσιόγλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: