Θέλω το τρόπαιο του Roland Garros, δηλώνει ο Τσιτσιπάς: Απόψε ο αγώνας με τον Κραΐνοβιτς

File Photo: Stefanos Tsitsipas of Greece. EPA,SRDJAN SUKI




Την κατάκτηση του γαλλικού Open, έθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ως στόχο του στο Παρίσι, μιλώντας αργά χθες το βράδυ σε συνέντευξη Τύπου.

  • «Να κρατάω αυτό το όμορφο τρόπαιο του Roland Garros», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη μεγαλύτερη φιλοδοξία που έχει στο εφετινό γαλλικό Open, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tennisworldusa.com
  • O 20χρονος πρωταθλητής αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) τον Κραΐνοβιτς στο κεντρικό κορτ.

«Οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν στο δρόμο τώρα περισσότερο, με αυτό ναι, θα πρέπει να συμφωνήσω με αυτό», τόνισε στη συνέχεια μιλώντας για τον εαυτό του.

  • «Δεν έχω κάνει μαθήματα οδήγησης, αλλά θα ήθελα να οδηγήσω. Τι άλλο; Θέλω να πω, ότι είναι επιτυχία, προφανώς, βλέποντας το όνομά μου σε διαφορετικά μέρη. Δεν είναι ένα παιδί των πάρτι. Αν θα έκανα ένα πάρτι, θα το έκανα με τους όρους μου, όπως, θα επέλεγα ορισμένους ανθρώπους. Νομίζω επίσης ότι ο πλούτος, εν μέρει, μου έδωσε επίσης λίγη ελευθερία στη ζωή μου, που είναι ωραίο. Και επίσης για την οικογένεια και τους φίλους μου. Το πρόγραμμά μου είναι λίγο σφιχτό, δεν έχω πολύ χρόνο να κάνω πολλά πράγματα», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Προτιμώ να είμαι μόνος όταν παίζω. Μερικούς ανθρώπους, τους βοηθά να τους δίνουν συμβουλές. Θέλω να πω, ότι μου αρέσει η συμβουλή. Εάν είναι σύντομη, τότε είναι εντάξει. Αλλά μερικές φορές, ξέρετε, οι προπονητές το καθιστούν λίγο πιο περίπλοκο και αυτό το μισώ».

31/05/2019 10:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Στον πυρετό του αυριανού τελικού του Champions League οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: