Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη: Αυτή την ώρα η πρώτη κατάδυση με σκάφανδρο

File Photo: Οι δύο επικεφαλής της ομάδας του Ισραήλ που έφθασαν στην Κύπρο για να συνδράμουν τις έρευνες για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, επισκέφθηκαν σήμερα την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου έτυχαν ενημέρωσης. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Συνεχίζονται σήμερα το πρωί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό με την ελπίδα να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη διεξάγονται με τη συνδρομή της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, η οποία έχει συγκεκριμένο εξειδικευμένο εξοπλισμό.

  • Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται μια πρώτη κατάδυση δύτη με σκάφανδρο.
  • Σήμερα στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, δεν θα διεξαχθεί οποιασδήποτε έλεγχος και οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο από την ομάδα των Ισραηλιτών, σε στόχους που είχε καταγράψει το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Σόναρ.

Οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προέκυψε οτιδήποτε.

ΚΥΠΕ
25/05/2019 08:48

Επανεκκίνηση αύριο των ερευνών στο Μιτσερό: Θα συνεχιστούν και την Κυριακή των εκλογών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: