Νέα βαλίτσα ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη: Σπεύδουν ιατροδικαστές στο σημείο

Έρευνες με σόναρ στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερο. ΚΥΠΕ, Μ.ΦΙΛΗ




Επιβεβαιώθηκε από πηγές ότι το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη είναι βαλίτσα. Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό φαίνεται να τοποθέτησε αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Πρόκειται για βαλίτσα.

  • Όπως πληροφορήθηκαν οι δημοσιογράφοι έρχονται στην κόκκινη λίμνη ιατροδικαστές.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα, χωροθετήθηκαν στόχοι που θα ερευνήσουν με βάση τα δεδομένα με δύτες.

  • Οι έρευνες διεξάγονται για εντοπισμών των πτωμάτων των θυμάτων του κατά παραδοχή κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

Ένας δύτης καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό προς περαιτέρω διερεύνηση των στόχων που χωροθετήθηκαν κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα.

Από το πρωί, η ρομποτική κάμερα ερευνά στόχους που ήδη σηματοδοτήθηκαν, αλλά και στόχους ύποπτων αντικειμένων που σάρωσε το Sonar. Φαίνεται ότι κάτι έχει εντοπιστεί στην Κόκκινη Λίμνη, καθώς η λέμβος με το Sonar κινήθηκε γύρω από συγκεκριμένους στόχους που χωροθετήθηκαν στη λίμνη.

Με πληροφορίες από ΚΥΠE/ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ

Θρίλερ στην Κόκκινη Λίμνη: Το sonar εντόπισε αντικείμενο, ετοιμάζονται να βουτήξουν οι δύτες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: