Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για τον εντοπισμό και τρίτης βαλίτσας βάσει της ομολογίας του κατά συρροή δολοφόνου, όπου οριοθετήθηκε διάδρομος που θα ερευνηθεί με δύτη, Κύπρος, Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ




Εντός της Κόκκινης Λίμνης για πέραν της μίας ώρα βρίσκεται δύτης ερευνώντας τον βυθό προκειμένου να εντοπιστεί η σορός του τρίτου θύματος που, όπως ομολόγησε, πέταξε εντός ταξιδιωτικής βαλίτσας ο κατά συρροή δολοφόνος γυναικών και νεαρών κοριτσιών.

  • Υπενθυμίζεται ότι για οκτώ ημέρες, από το προηγούμενο Σάββατο οι έρευνες για τον εντοπισμό των σορών διενεργείται με σόναρ και ρομποτική κάμερα. Εντός της Κόκκινης Λίμνης φαίνεται να έχουν σηματοδοτηθεί τρία σημεία, κοντά στο σημείο που είχε εντοπιστεί την προηγούμενη Κυριακή η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν με δύτες καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου με έρευνα στον βυθό της λίμνης σε διάδρομο που έχει οριοθετηθεί μεταξύ των δύο όχθων με επίκεντρο το συγκεκριμένο σημείο σημείο.

  • Οι πληροφορίες από την ομάδα διεξαγωγής των ερευνών αναφέρουν ότι δύτες θα καταδύονται, ένας -ένας, εναλλάξ με οδηγίες να ερευνηθεί σπιθαμή προς σπιθαμή ο βυθός στο διάδρομο που οριοθετήθηκε.
  • Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί, αξιολογούνται τα ευρήματα που κατέγραψε το σόναρ κατά τη σάρωση του βυθού.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη διεξάγονται για τον εντοπισμό τρίτης σορού γυναικάς που ομολόγησε ότι πέταξε στην Κόκκινη λίμνη ο 35χρονος, ύποπτος για κατά συρροή δολοφονίες.

Οι έρευνες στη λίμνη Μεμί διεξάγονται για εντοπισμό της σορού παιδιού, που ο ίδιος ύποπτος ομολόγησε ότι πέταξε.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Άτεγκτος με διεφθαρμένους, ασυνείδητους και ανεύθυνους αστυνομικούς θα είναι ο νέος αρχηγός

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: