Η βασίλισσα Ελισάβετ στους κήπους της Ανθοκομικής Έκθεσης του Τσέλσι




Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε την Δευτέρα την Ανθοκομική Εκθεση του Τσέλσι και περιηγήθηκε στους κήπους της. Ενας από αυτούς μάλιστα σχεδιάστηκε από τη δούκισσα του Κέμπριτζ, σύζυγο του εγγονού της Ουίλιαμ.

  • Η έκθεση που ανοίγει επίσημα σήμερα για το κοινό, είναι το σημαντικότερο ανθοκομικό γεγονός στη Βρετανία και διοργανώνεται από τη Βασιλική Φυτοκομική Εταιρία (RHS), της οποίας η Ελισάβετ Β` είναι ανάδοχος.
  • Την βασίλισσα υποδέχτηκε ο πρόεδρος της RHS Νίκολας Μπέικον πριν την ξεναγήσει μεταξύ άλλων στον “Κήπο Πίσω στη Φύση” (“Back to Nature Garden”) που σχεδίασε η Κέιτ, και ο οποίος βρίσκεται δίπλα σε τοπία των καλλιτεχνών `Αντρι Ντέιβις και `Ανταμ Γουάιτ, βραβευμένων αρχιτεκτόνων τοπίου.

Τον κήπο που περιλαμβάνει μια σχοινένια κούνια, ένα σπιτάκι πάνω σε δέντρο και καταρράκτες χάρηκαν την Κυριακή η Κέιτ με τα τρία της παιδιά, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις. Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ ήταν ανάμεσα στα πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας που συνόδευσαν την 93χρονη Ελισάβετ στην περιήγησή της στην έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στα κτήματα του Βασιλικού Νοσοκομείου του Τσέλσι στο Λονδίνο.

ΚΥΠΕ – ΑΠΕ – Βρετανία/ΛΟΝΔΙΝΟ
21/05/2019 09:13

«Νέος Ορίζοντας», το αερόστατο-καθρέφτης του Doug Aitken

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: