Η συγγνώμη του Βαλβέρδε για την ήττα-αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στους φιλάθλους

Barcelona’s head coach Ernesto Valverde reacts during the UEFA Champions League semi final second leg soccer match between Liverpool FC and FC Barcelona at Anfield stadium in Liverpool, Britain, 07 May 2019. EPA, PETER POWELL




Απογοητευμένος ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα (4-0)-αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στο Λίβερπουλ, από τον τελικό του Champions League, παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

  • «Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι, αλλά δεν βρεθήκαμε εκτός αγώνα. Στη συνέχεια, ήρθε το δεύτερο και το τρίτο. Ήταν πολύ επιθετικοί. Σίγουρα με εξέπληξε ο τρόπος που δεχθήκαμε το τέταρτο γκολ. Όταν χάνεις με ένα τέτοιο σκορ δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ήταν καλύτεροι και πρέπει να το αποδεχθούμε. Αν είχαμε σκοράρει θα ήμασταν στον τελικό …», είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Δεν ξέρω πώς αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να με επηρεάσει, ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Το πιο επώδυνο πράγμα ήταν η επανάληψη του αποκλεισμού της Ρώμης. Αυτό συνέβη σε εμάς πέρυσι. Είναι αλήθεια ότι ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Όταν έχεις δεχθεί μια τέτοια σφαλιάρα πρέπει να περάσουν μερικές φρικτές μέρες, για να μιλήσεις και να δώσεις εξηγήσεις με τους παίκτες. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ό,τι κάνουμε πάντα το κάνουμε για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους, έτσι ώστε να είναι υπερήφανοι για τους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό, όταν όλος ο κόσμος περιμένει να κερδίσεις μερικές φορές χάνεις. Όταν χάνουμε, αυτό συμβαίνει με τρόπο οδυνηρό. Δεν είχαμε ηττηθεί μέχρι τώρα και είμαστε έξω, σε αυτή την ιστορία είμαστε όλοι μαζί», πρόσθεσε ο Βάσκος προπονητής της Μπαρτσελόνα.

08/05/2019 08:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λίβερπουλ, Βρετανία

Επική ανατροπή από την Λίβερπουλ: Συνέτριψε την Μπαρτσελόνα με 4-0 και πήρε την πρόκριση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: