Χωρίς τον ΛεΜπρόν, άνοιξε ο δρόμος για τον τελικό της ανατολής, είπε ο Giannis

File Photo: Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (R) of Greece and Milwaukee Bucks guard Eric Bledsoe (C) block a shot attempt by Toronto Raptors guard Kyle Lowry (L) during Game 1 of the NBA Eastern Conference Finals between the Toronto Raptors and the Milwaukee Bucks at the Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, USA. EPA, AARON




Οι Μπακς πέτυχαν την πρώτη νίκη στο δρόμο για τους τελικούς του ΝΒΑ, επικρατώντας στον πρώτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, των Τορόντο Ράπτορς με 108-100.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του και τόνισε πως η φυγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Καβαλίερς και η μεταγραφή του στη δυτική περιφέρεια και στους Λέικερς, άνοιξε το δρόμο για την ομάδα του:

  • «Όταν έφυγε ο ΛεΜπρόν από την Ανατολή, ένας σπουδαίος παίκτης πήγε στην Δύση. Δεν θα πω ψέματα. Δεν ήξερα στην αρχή της σεζόν αν θα ήμασταν στους τελικούς της Ανατολής ή όχι.
  • Ήξερα όμως πως είναι ένας κορυφαίος παίκτης και πάντα είχαμε πρόβλημα απέναντί του με τους Καβαλίερς. Τώρα δεν βρίσκεται εκεί και είναι λίγο πιο εύκολο», τόνισε σχετικά ο Giannis.

«Δεν το έβλεπα σαν ανοιχτό δρόμο. Πλέον, κοιτώντας πίσω και βλέποντας πώς πήγε η κατάσταση το να μην έχεις τον Λεμπρόν στην Ανατολή και να χρειάζεται να τον ξεπεράσει αφήνει τον δρόμο ανοιχτό. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά στο τέλος της ημέρας η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε και τον δεύτερο αγώνα κόντρα στους Ράπτορς», συμπλήρωσε.

17/05/2019 10:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μιλγουόκι, ΗΠΑ

 

Απόψε οι ημιτελικοί του Final Four στην Ευρωλίγκα: Φενερμπαχτσέ-Εφές, ΤΣΣΚΑ-Ρεάλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: