Το Ποτάμι δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς αλλά πολλούς φίλους, τόνισε ο Θεοδωράκης

File Photo: Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε περιοδεία. Πηγή: @ToPotami
«Το Ποτάμι δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς. Έχει όμως πάρα πολλούς φίλους. Και αυτό θα φανεί και στις εκλογές» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Τρίπολη, στο δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Πελοπόννησο, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

  • Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών στη διάρκεια της περιοδείας, λέγοντας «και στην Αργολίδα χθες αλλά και σήμερα στην Τρίπολη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μου σφίγγουν το χέρι, που μου λένε συνέχισε γιατί έχουμε ανάγκη τη διαφορετική φωνή του Ποταμιού».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι το σχέδιο του είναι να πάει το Ποτάμι σε όλες τις πρωτεύουσες, σε όλες τις πόλεις και να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες και να συζητήσει μαζί τους.

«Μπορεί ο κόσμος στις 26 Μαΐου να δώσει μία απάντηση και να στείλει στην ευρωβουλή ανθρώπους που έχουν και γνώση αλλά και θέληση να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό επίπεδο» συμπλήρωσε.

04/04/2019 13:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Η ΝΔ ενδιαφέρεται μόνο για την «κουτάλα», τα δημόσια ταμεία και τα μνημόνια, λέει το Μαξίμου

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: