Το «Desiterra Resort, είναι το ιδανικό κατάλυμα της «γης της επιθυμίας», λέει ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος…




Της ΕΛΛΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

Ο Δημήτρης ήθελε να δείξει στη Βίβιαν, το νησί που τον είχε μαγέψει, που δεν ήταν άλλο από τη Σαντορίνη…Σε εκείνο το ταξίδι, ο Δημήτρης αποφάσισε να παντρευτεί τη Βίβιαν…

Παντρεύτηκαν και την επόμενη φορά που επισκέφθηκαν το νησί του έρωτα τους, εξερεύνησαν την κάθε του σπιθαμή… Την έμαθαν ίσως καλύτερα κι από τους ντόπιους. Όνειρο τους,  ήταν εκεί, να χτίσουν το δικό τους ξενοδοχείο. Το όνειρο έγινε στόχος κι ο στόχος πραγματικότητα… Κι έτσι πριν από τέσσερα χρόνια, έχτισαν το Desiterra  (Desire+Terra δηλαδη τη «Γη της Επιθυμίας», με προσδοκία, ο κάθε τουρίστας που επισκέπτεται το «Desiterra Resort», να συναντά, αυτό που αισθάνθηκαν κι οι ίδιοι την πρώτη φορά… Ευχή τους στην πιο όμορφη ανατολή του ηλίου, οι φιλοξενούμενοι τους να ανακαλύπτουν τις δικές τους επιθυμίες… και μέσα στο ίδιο ταξίδι,  να γίνουν ήδη πραγματικότητα…

  • «Το ξενοδοχείο αυτό,  χτίστηκε με πολλή αγάπη και με πολλή μεράκι., από δύο ανθρώπους, που από την πρώτη στιγμή που επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη,  είχαν ως στόχο ζωής, να δημιουργήσουν εκεί ένα χώρο, που να καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη , με σεβασμό τόσο στην ντόπια αρχιτεκτονική, όσο και στον άνθρωπο, στον απλό επισκέπτη. Το όραμα για τη Desiterra, ήταν να  προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, σε έναν καθαρά Σαντορινιό χώρο, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι είναι και το ζητούμενο του σύγχρονου τουρίστα, που επισκέπτεται το νησί…! Να δει, να μυρίσει, να απολαύσει, να γευτεί την Σαντορίνη και να επιστρέψει στην πατρίδα του με τις καλύτερες αναμνήσεις που να μπορεί να έχει σε επίπεδο φιλοξενίας», εξηγεί ο ιδιοκτήτης του «Desiterra Resort», Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

Και συνεχίζει:

«Επέλεξα τη Σαντορίνη, γιατί από την πρώτη στιγμή που επισκέφθηκα το νησί, το 1991 έμεινα έκθαμβος από την ομορφιά του. Μου μίλησε στη ψυχή και στο μυαλό μου και ευχή μου, από την πρώτη στιγμή, ήταν κάποτε να μπορέσω να δημιουργήσω κάτι δικό μου, στο νησί, μια δική μου ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών που θα προβάλει επάξια το νησί και θα παρέχει μοναδική, αξέχαστη ελληνική φιλοξενία στους επισκέπτες του. Απόφοιτος πανεπιστημίου τότε, από τις οικονομικές επιστήμες και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και μη έχοντας ακόμη ξεκινήσει καλά – καλά την επαγγελματική μου πορεία, που ξεκίνησε ένα μήνα αργότερα το καλοκαίρι του 1991. Στη συνέχεια το 1998, με τη σύζυγο μου – τότε σύντροφο μου – επισκέφθηκα το νησί. Της πρότεινα,  να πάμε σε ένα νησί που με έχει μαγέψει. Δέχτηκε και από τότε η Σαντορίνη είναι πλέον μέρος και της δικής της ψυχής. Βεβαίως η δημιουργία ενός ξενοδοχείου, δεν ήταν απλά μία συναισθηματική απόφαση, αλλά και μία αντικειμενικά τεχνοκρατική επιλογή, γιατί η Σαντορίνη πέραν από ένα όμορφο νησί, είναι και ένας προορισμός που πρωτοστατεί στις εξελίξεις του ελληνικού και παγκόσμιου τουρισμού, εδώ και δεκαετίες! Ένα από τα πιο γνωστά, ένα από τα πιο όμορφα νησιά στον κόσμο.  Για μένα , το ωραιότερο, αλλά πέρα από το προσωπικό στοιχείο, η Σαντορίνη φιγουράρει σταθερά, μέσα στη δεκάδα των καλύτερων και ομορφότερων τουριστικών προορισμών του πλανήτη”.

Το ξενοδοχείο Desiterra στη Σαντορίνη. Φωτογραφία αρχείου

Προσθέτει:

«Έχουμε γυρίσει το νησί, από άκρη σε άκρη, δεν υπάρχει μέρος του νησιού που να μην έχουμε πάει. Όταν έπρεπε να επιλέξουμε το σημείο, όπου θα δημιουργούσαμε το δικό μας ξενοδοχείο, πετάξαμε με ένα ελικόπτερο πάνω από το νησί, κάναμε το γύρο και διαλέξαμε έναν χώρο, τον οποίο τον είχαμε επισκεφθεί και οι ίδιοι νωρίτερα για ένα  μαγευτικό μπάνιο σε μια μοναδική παραλία, ακριβώς δίπλα στα Φηρά μόλις 2 kml από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Σαντορίνης, που ξέρουν από πολύ παλιά κυρίως οι ντόπιοι και μόλις τα τελευταία χρόνια έγινε πιο γνωστή και επισκέψιμη από τουρίστες. Τον θεωρήσαμε,  έναν  από τους πιο μαγικούς χώρους και καλά κρυμμένους θησαυρούς του νησιού. Είναι στα Κοντοχώρι Φηρών, στα νοτιοανατολικά  της Σαντορίνης, στο σημείο,  «Έξω Γιαλός» στην Περιοχή “Κανακάρη”, όπου εκεί βρίσκεται και το ομώνυμο, μοναδικής αρχιτεκτονικής πετρόχτιστο εργοστάσιο κονσερβοποίησης για ντοματάκι Σαντορίνης, ένα από τα μόλις επτά εργοστάσια του νησιού πραγματικά στολίδια,  που δεν λειτουργεί πλέον.

  • Βρίσκεται στα Φηρά, απλά δεν είναι στον «μέσα γιαλό», όπου είναι το κεντρικό σημείο που γνωρίζουμε όλοι, ακριβώς εκεί  δηλαδή, που τα κρουαζιερόπλοια αφήνουν τον κόσμο να ανέβει με το teleferic ή τα γαιδουράκια στην  γνωστή «Καλντέρα», αλλά ακριβώς η νοητή ευθεία μόλις 2km Νοτιοανατολικά (δηλ μόλις 4’ με 5’ λεπτά με το αυτοκίνητο), ακριβώς επάνω από τη θάλασσα. Ο έξω γιαλός, είναι ένα μικρός παράδεισος από μόνος του:  με μία εκπληκτική παραλία και μια ανατολή που κόβει την ανάσα του επιεκέπτη, με το ήλιο να αναδύεται σαν μια πύρινη μπάλα μέσα από την θάλασσα ακριβώς μπροστά από το Desiterra. Την ίδια στιγμή ξεκινούν τα ψαροκάικα για την πρωινή ψαριά από το γραφικό λιμανάκι του Έξω Γυαλού, στο οποίο σημειωτέων ζουν κύκνοι του αλμυρού νερού!   Η Σαντορίνη βεβαίως, είναι παγκοσμίως γνωστή για τη πανέμορφη δύση του ηλίου αλλά θα πρέπει να σας πω, ότι θα πρέπει να γίνει ίσως ακόμα πιο γνωστή ίσως, για την μαγική ανατολή της! Οι φιλοξενούμενοι μου κάθε ηλικίας, μαγεύονται από το μοναδικό θέαμα και σπεύδουν να την απαθανατίσουν σε κάθε ευκαιρία.

Εκεί λοιπόν, επιλέξαμε ένα μεγάλο κομμάτι, γύρω στα τριάντα στρέμματα,  για να κτίσουμε το παραδοσιακό ελληνικό κυκλαδίτικο εξοχικό σπίτι, τουλάχιστον αυτό, που  εγώ έχω βιώσει ως παιδί. Πετρόκτιστες, βιοκλιματικές κατοικίες, απόλυτα σεβόμενες του σαντορινιού, του κυκλαδίτικου στοιχείου και της ντόπιας αρχιτεκτονικής. Ένα πάντρεμα λευκού και πέτρας, ηφαιστειακής, κόκκινης ή μαύρης σε άλλα σημεία. Ένας αυθεντικά αιγαιοπελαγίτικος χώρος.  Πρόκειται για βίλες, από 50τμ – 150τμ με  μία ή και δύο πισίνες . Όλες με συναρπαστική θέα θάλασσας, περιβαλλόμενες από μοναδικής ομορφιάς σαντορινιούς αμπελώνες, αφού ένας από τους στόχους του «Desiterra Resort», είναι ο επισκέπτης, να νοιώθει για τις μέρες που φιλοξενείται στις κατοικίες του, ως ένας αυθεντικός κάτοικος της Σαντορίνης, που έχει το δικό του εξοχικό σπίτι στο νησί και όχι σαν ένας απλός τουρίστας. Ο κάθε φιλοξενούμενος, έχει τη δική του βίλα, τη δική του θέα, τη δική του πισίνα, τη δική του αυλή γεμάτη λολούδια, με υψηλή αίσθηση ιδιωτικότητας στο χώρο, διότι  για μας στο Desiterra η ιδιωτικότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αυτή δημιουργεί στον πελάτη την αίσθηση ότι βρίσκεται στο σπίτι του και του επιτρέπει να χαλαρώσει από την 1η κιόλας ημέρα και να περάσει υπέροχες, αξέχαστες, αυθεντικές Ελληνικές διακοπές.

Όλοι ζούμε πολύ δύσκολη καθημερινότητα στις μεγαλουπόλεις και χρειάζεται αυτές τις μέρες των διακοπών, να ξεφεύγουμε πραγματικά, αφού η Ελλάδα, οι Κυκλάδες και βεβαίως η Σαντορίνη, προσφέρουν αυτό το αίσθημα της αξέχαστης ελληνικής φιλοξενίας, το μοναδικό αίσθημα της απελευθέρωσης. Όταν βρίσκομαι εκεί, νιώθω πραγματικά ελεύθερος, απαλλαγμένος από την ανία και τα βάρη της καθημερινότητας, παρότι οι ρυθμοί δουλειάς του ξενοδόχου κατά τους μήνες Απρίλιο με Νοέμβριο που το ξενοδοχείο παραμένει ανοιχτό, είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Επιπλέον, φροντίσαμε ο χώρος να απευθύνεται σε όλους τους επίσκεπτες, χωρίς αποκλίσεις, συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών με παιδιά. Το «Desiterra Resort» έχει χτιστεί  όπως προαναφέρθηκε με τρόπο ώστε να προσφέρει υψηλή ιδιωτικότητα , εκτός από σωματική και νοητική ξεκούραση και ηρεμία.

Το ξενοδοχείο Desiterra στη Σαντορίνη. Φωτογραφία αρχείου

Και συμπληρώνει:

  • «Τα πιο δύσκολα όνειρα, γίνονται πραγματικότητα αρκεί να τα ονομάσεις στόχους, κι εγώ αυτόν τον στόχο, τον είχα πάρα πολλά χρόνια. Ήταν δύσκολο για δύο λόγους, γιατί  εμείς δεν είμαστε από τη Σαντορίνη. Δεν είχαμε τη γη και δεν αγοράσαμε έτοιμο ξενοδοχείο. Δύο λάτρεις της Σαντορίνης, που αν θέλετε είναι εκούσια επιλογή τους, να μείνουν σε αυτόν τον τόπο, που είδαν το νησί  και το αγάπησαν.  Έβαλαν στόχο να αγοράσουν τη γη, την αγόρασαν και στη συνέχεια χρειάστηκε να το χτίσουν εξαρχής  ένα ξενοδοχείο.

Ως εγχείρημα, όντως είναι δύσκολο, όμως ακριβώς επειδή είχε γίνει στόχος, τόσο δικός μου προσωπικός, όσο και της οικογένειας μου, κανένα εμπόδιο δε θα μπορούσε  να μας σταματήσει από την εκπλήρωσή του.

Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε το στόχο μας. Που από το μηδέν φτάσαμε να έχουμε τόσο εξαιρετικές Βαθμολογίες από τους επισκέπτες μας, πράμα που αποτελεί και την ύστατη ανταμοιβή τόσο δική μου και της οικογένειας μου, όσο και όλης της ομάδας των εργαζομένων στο Desiterra.

Στηριζόμαστε στους συνεργάτες μας. Έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία, που μετράει ήδη 28 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως επικεφαλής, Διευθύνσεων αρχικά, αλλά και σημαντικών Εταιριών και οργανισμών στην συνέχεια, είχα την τύχη να αποκτήσω σημαντική  εμπειρία διοίκησης, αλλά και επιλογής των κατάλληλων συνεργατών και υπαλλήλων για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας που εκπροσωπούσα. Όλη αυτή την εμπειρία την αξιοποίησα φυσικά στο έπακρο και στο Desiterra, αφού πιστεύω ακράδαντα ότι μια εταιρεία χτίζεται στην διαδικασία της πρόσληψης/επιλογής των κατάλληλων συνεργατών και υπαλλήλων υψηλών απαιτήσεων και την δημιουργία μιας δεμένης ομάδας  με κοινούς στόχους και όραμα.

Έτσι, όλοι εμείς στο Desiterra Resort, θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανεπανάληπτη εμπειρία, στον κάθε επισκέπτη, από την πρώτη στιγμή που φθάνει στο ξενοδοχείο μας, κι αυτό  δεν στοχεύει μόνο στην καλή παραμονή.

Στον κάθε πελάτη , δίνουμε απλόχερα όλη μας την γνώση για το νησί, όλες τις επιλογές που μπορεί να έχει, ώστε ο ίδιος, με βάση την περιγραφή που του κάνουμε, προσφέροντας  του ένα ποτήρι, πάρα πολύ καλό, «θεικό» Σαντορινιό κρασί. Έτσι, ο ίδιος μπορεί να κτίσει το δικό του πρόγραμμα, με βάση τα δικά του θέλω. Να φτιάξει ο ίδιος μία ονειρική επίσκεψη στη Σαντορίνη.

  • Γιατί επιλέξατε, το όνομα «Desiterra»;

«Μετά από πολλά – πολλά ονόματα, καταλήξαμε,  στο «Desiterra»: στον συνδυασμό των λέξεων  desire και  terra, «γη της επιθυμίας». Το «Desiterra, δίνει στον επισκέπτη αυτό που θα αντικρύσει, στη γη της επιθυμίας ή στη γη, που θα καλύψεις όλες σου τις επιθυμίες» για ξένοιαστες ονειρεμένες διακοπές. Ανοιξη, καλοκαίρι φθινόπωρο.

Και κάπου εδώ, καταλαβαίνω, ότι η επιλογή του κυρίου Τρυφωνόπουλου, για την ενασχόληση του, με τον τουρισμό, δεν ήταν απλώς, μία τυχαία επιλογή…

«Περνώντας και από άλλες πολύ σημαντικές αγορές στο παρελθόν, όπως είναι αυτή του αυτοκινήτου, του καλλυντικού, της ασφαλιστικής αγοράς, είχα πάντα τη θέληση, να ασχοληθώ, κατά την άποψη μου, με τη μεγαλύτερη βιομηχανία, της χώρας, που λέγεται τουρισμός. Ο τουρισμός, σημειώνει ότι μπορεί να αποτελέσει πολύ μεγάλο μέρος, της λύσης πολλών οικονομικών προβλημάτων της χώρας.  Είναι κατ’ ουσία ένα εξαγώγιμο προϊόν το οποίο μάλιστα καταναλώνεται, εντός χώρας, κι αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό.

Τα τελευταία 10 περίπου χρόνια,  έχουν γίνει πράγματι πολύ σημαντικά βήματα τόσο από τον ιδιωτικό κυρίως όσο και από τον δημόσιο τομέα, με αποτέλεσμα σήμερα, να φτάνουμε τα 32,5  εκατομμύρια τουριστών. Τριάντα εκατομμύρια περίπου τόσο από απευθείας πτήσεις κυρίως όσο και  άλλους τρόπους (όπως οδικώς και ακτοπλοϊκώς) και δυόμιση εκατομμύρια περίπου , που έρχονται με την κρουαζιέρα.

Το ξενοδοχείο Desiterra στη Σαντορίνη. Φωτογραφία αρχείου

Φυσικά,  το μέλλον της χώρας, μπορεί να είναι ακόμα πιο ελπιδοφόρο, αν τόσο η πολιτεία και οι φορείς του τουρισμού, όσο και όλοι εμείς που δραστηριοποιούμαστε στην τουριστική βιομηχανία, σε όλους του τομείς της, συναισθανθούμε αυτή την ευθύνη που μας αναλογεί, ώστε να επιτύχουμε την πολυπόθητη βιώσιμή ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού μακροπρόθεσμα . Δεν αρκούν μόνο οι αριθμοί, αλλά κυρίως η ποιότητα των υπηρεσιών και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές (Value for money) για να το πετύχουμε. Έχοντας κατά νου πάντα, ότι ο παγκόσμιος ανταγωνισμός για την χώρα μας θα είναι υψηλός και συνεπώς θα χρειαστεί, μεγάλη και συστηματική προσπάθεια για να το πετύοχυμε και φυσικά μακροπρόθεσμη εθνική στρατηγική με ορίζοντα τουλάχιστον 10ετίας (έως και το 2030 κατ’ ελάχιστο).  Έχοντας θητεύσει ως Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ επί σειρά ετών, καταθέτω ότι value for money,  που προσφέρει η Ελλάδα είναι ήδη ισχυρό, όμως μπορεί να γίνει ασυναγώνιστο σε παγκόσμιο επίπεδο, αν αυτό γίνει βάση μακροπρόθεσμης Εθνικής στρατηγικής, με συμμετοχή ανεξαιρέτως όλων των φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

  • Εκτιμώ λοιπόν, ότι η Ελλάδα, διατηρώντας και μόνο το μερίδιο αγοράς της, θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το 2030 ακόμη και τα 50 εκατομμύρια τουρίστες , χρονιά ορόσημο όπου αναμένεται το παγκόσμιο τουριστικό ρεύμα να φτάσει ακόμη και να ξεπεράσει τα 1,8 δισεκατομμύρια τουρίστες παγκοσμίως. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι να συναισθανθούμε όλοι και άμεσα, την ευθύνη που συνεπάγεται αυτό το νούμερο και να κινηθούμε γρήγορα και με στρατηγική, στην δημιουργία των κατάλληλων τουριστικών υποδομών (αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμους, μαρίνες πεζοδρόμια, ποδηλατοδρόμους κλπ) σε όλη την χώρα από άκρη σε άκρη και στην νησιωτική αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα, στην υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακή μόρφωση αλλά και την δια βίου εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία του τουρισμού, στην χρήση υψηλής τεχνολογίας,  στην παροχή πολύ υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές κλπ, που θα μας διαφοροποιήσουν παγκοσμίως και θα μας φέρουν τον επισκέπτη που επιθυμούμε και που θα έχουμε στοχεύσει, δημιουργώντας έτσι επαναλαμβανόμενους επισκέπτες ή επισκέπες που θα διαφημίζουν από άκρη σε άκρη της υφηλίου την ασυναγώνιστη Ελληνική φιλοξενία.

Πέρα από τη Σαντορίνη, πέρα από τα νησιά μας θα πρέπει ανοίξουμε τους προορισμούς ως χώρα, να ενδυναμώσουμε και τους χειμωνιάτικους προορισμούς και βεβαίως να ενισχύσουμε, τις υποδομές μας, να ενισχύσουμε το κομμάτι της εκπαίδευσης, πλέον σε ανώτατο επίπεδο, όπως κάνουν χώρες όπως η Ελβετία και η Αμερική. Να επενδύσουμε δηλαδή σε μελλοντικούς, εξαιρετικούς μάνατζερ, του τουρισμού, που θα μπορούν να καλύψουν τις πολύ υψηλές απαιτήσεις, των σύγχρονων τουριστών κι ένα πολύ εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, που  να μπορεί να δώσει, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες»…Γιατί την διαφορά την  κάνουν πάντα οι άνθρωποι και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και όχι μόνο οι ασυναγώνιστης ομορφιάς ελληνικοί προορισμοί. Την βάση την έχουμε, θα πρέπει ωστόσο να εξελίσσουμε συνεχώς το προιόν μας και τις υπηρεσίες μας.

Επισημαίνει:

  • Ήταν τιμή, για μένα να έχω υπάρξει γενικός γραμματέας του ΕΟΤ και το λέω γιατί, για  να μπορείς να συμβάλεις  σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό όπως είναι ο ΕΟΤ και να μπορείς να βάλεις το λιθαράκι σου, για την προκοπή του τουρισμού της χώρας. Προσωπική μου πεποίθηση ήταν πάντα ότι όλοι όσοι διαθέτουμε σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, οφείλουμε να συνδράμουμε στην επίτευξη των εθνικών στόχων όταν αυτό μας ζητηθεί.  Αυτό έπραξα λοιπόν κατά τα χρόνια που υπηρέτησα ως Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ. Στον ΕΟΤ, καταφέραμε, με πολύ σκληρή δουλειά και με πολύ συστηματικό τρόπο, σε αρμονική συνεργασία με το Υπουργείο και όλους του φορείς να προβάλλουμε το τουριστικό προϊόν και τη δυναμική της χώρας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Να ανεβάσουμε τη χώρα μας και να κινηθούμε σε νούμερα, με διψήφια ποσοστά αυξήσεως τουριστών κάθε χρόνο, να πηγαίνουμε με διπλάσιο πλέον ρυθμό ανάπτυξης  το παγκόσμιο τουριστικό προϊόν.

Η χώρα μας έχει το δυναμικό.  Έχει τα στελέχη να κάνει ακόμα πιο σημαντική δουλειά. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα σύγχρονα εργαλεία, πέραν των συνηθισμένων μορφών προβολής. Αυτή η σημαντική δουλειά πρέπει να συνεχιστεί και δε θα χάσω την ευκαιρία να καταθέσω ότι ο ελληνικός τουρισμός, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, θα πρέπει να βρει κοινές συνιστάμενες και να δημιουργηθεί μια σαφής τουριστική στρατηγική με ορίζοντα 10ετιας και ως το 2030 τουλάχιστον  για να εξασφαλισθεί στο διηνεκές, η ανάπτυξη του. Και γιατί όχι, να κατευθύνουμε συστηματικά  και τη νέα γενιά στα σύγχρονα τουριστικά επαγγέλματα, ως ένα ανάχωμα στην ανεργία και φυσικά στο brain drain.

Το ξενοδοχείο Desiterra στη Σαντορίνη. Φωτογραφία αρχείου
  • Ποιοι, είναι οι επόμενοι στόχοι άραγε του κυρίου Δημήτρη Τρυφωνόπουλου;

Ο πρώτος μου, στόχος είναι η διατήρηση και η ενδυνάμωση του «Desiterra resort», ως μια εξαιρετική ξενοδοχειακή μονάδα που παρέχει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Ακολούθως, η επέκταση της συγκεκριμένης τουριστικής εμπειρίας και σε άλλες περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, γιατί ακριβώς αυτό θέλουμε να αποτελεί το «Desiterra Resort» για τον κάθε πελάτη μας, μια ανεπανάληπτη τουριστική εμπειρία. Επέκταση και σε άλλους προορισμούς πέρα από τη Σαντορίνη, μέσα στη προσεχή δεκαετία, αναπαράγοντας το project «Desiterra» και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, αφού πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει, έναν εξαιρετικό τόπο διακοπών αφού αποτελούμε στην καρδία της Ευρώπης μια εξαιρετική επιλογή διακοπών  όλο χρόνο. Mοναδική θα έλεγα, αφού είμαστε μία πανέμορφη και σχετικά προσιτή επιλογή μώλις δύο με τρείς ώρες από όλες σχεδόν της Ευρωπαϊκές χώρες ενώ περισσότερες από 90 χώρες βρίσκονται σε πτητική απόσταση μόλις 2,5 – 3 ωρών από την Ελλάδα.   Η χώρα μας έχει εξαιρετική γεωστρατηγική θέση. Και ο τουρισμός είναι η πρώτη βιομηχανία, που το εξαργυρώνει. Η χώρα μας, μπορεί να αποτελέσει μοναδικό προορισμό ακόμη και για ένα απλό Σαββατοκύριακο όλο τον χρόνο.

Κλείνοντας αυτό που δίνουμε ως υπόσχεση όλοι εμείς στο «Desitera Resort», κάτι που αντανακλάτε και από τις θετικές κριτικές που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες μας, είναι το τουριστικό  προϊόν, που φιλοδοξούμε να δίνουμε πάντα στους επισκέπτες μας, είναι να αποτελεί μία ανεπανάληπτη τουριστική εμπειρία. Επίσης ότι  οι επισκέπτες μας θα έχουν το value for money, που επιθυμούν για τις διακοπές τους.

Όλη εμείς η ομάδα των εργαζομένων στο Desiterra resort και η διοίκηση του δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό για την μέγιστη ικανοποίηση των επισκεπτών – φιλοξενούμενων μας σε όλα τα επίπεδα.

Ισχυρή τουριστική ζήτηση από Γερμανία για Ελλάδα: 20% επάνω οι διαδικτυακές αναζητήσεις

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: