Κανένα ίχνος μέχρι στιγμής από την 6χρονη στο φρεάτιο: Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μιτσερό




Μέχρι το απόγευμα θα έχουμε μια εικόνα για το τι υπάρχει μέσα στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό, δήλωσε σήμερα ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, ξεκαθαρίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε εντός του φρεατίου.

  • Σε δηλώσεις του από το χώρο του φρεατίου, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής η ρομποτική κάμερα έχει κατέβει στα 60 μέτρα, προσθέτοντας ότι «η προσπάθεια συνεχίζεται και ο σκοπός είναι η κάμερα να φτάσει μέχρι τον πυθμένα του κεντρικού σημείου του φρεατίου».

Ο κ. Τράγκολας χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα καθοριστική για την παρά πέρα πορεία των ερευνών στο φρεάτιο, σημειώνοντας ότι «μέχρι το απόγευμα θα έχουμε μια εικόνα για το τι υπάρχει μέσα στο φρεάτιο»

  • Ερωτηθείς αν μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί οτιδήποτε που να δημιουργεί εύλογη υποψία ότι κάτι υπάρχει εντός του φρεατίου, ο κ. Τράγκολας απάντησε: «Όχι, όχι, μέχρι στιγμής όχι».
  • Αναφορικά με τη λίμνη του Ξυλιάτου, είπε ότι γίνονται προετοιμασίες για την κατάδυση ενός δύτη για να διενεργήσει έρευνα στα σημεία που η ρομποτική κάμερα δεν μπορούσε να δώσει ξεκάθαρη εικόνα. Οι έρευνες στη λίμνη θα αρχίσουν από αύριο, είπε.

Στο χώρο έφτασε πριν από λίγο και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ο οποίος θα προβεί σε λίγο σε δηλώσεις.

24/04/2019 12:22
ΚΥΠΕ – Γιώργος Μιχαήλ
Λευκωσία- Κύπρος

 

Στο φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού θα διεξαχθούν σήμερα οι αστυνομικές έρευνες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: