Η Χανιώτικη εταιρεία που πήρε χρυσό διεθνές βραβείο στη διοργάνωση εναλλακτικών διακοπών




Με το χρυσό βραβείο τιμήθηκε για το 2019 η Χανιώτικη εταιρεία που διοργανώνει διακοπές εναλλακτικού τύπου για οικογένειες στην Ελλάδα, γράφει το zarpanews.gr

Συγκεκριμένα η εταιρεία «Alpine Travel Active Holidays in Greece» με έδρα στα Χανιά, δημιουργήθηκε το 1991 και από τότε εργάζεται στο να οργανώνει πακέτα διακοπών για όσους επιθυμούν να έρχονται σε επαφή με τη φύση και να περνούν τις διακοπές τους ανακαλύπτοντας τις αλλιώτικες φυσικές ομορφιές του τόπου.

  • Η ιδέα για την εταιρεία ήρθε μετά από μια πετυχημένη ανάβαση στις κορυφές των Ιμαλαΐων, όπου οι εμπλεκόμενοι πήραν την απόφαση να αλλάξουν επαγγελματικά τις ζωές τους και να προσπαθήσουν να αλλάξουν και τη ματιά που οι επισκέπτες έβλεπαν μέχρι τότε την Ελλάδα.
  • Οι ίδιοι λένε: “Δημιουργήσαμε προγράμματα με γνώμονα την επαφή με τη φύση και τους ανθρώπους. Αυθεντικές διαδρομές και δραστηριότητες στη φύση όπως πολυήμερα trekking, ορειβασία, αναρρίχηση, Σπηλαιολογία, ορειβατικό σκι το χειμώνα, θαλάσσιο kayak και σήμερα 28 χρόνια μετά, προγράμματα σχεδιασμένα με πολύ φαντασία και δραστηριότητες στη στεριά, τον αέρα και τη θάλασσα”.

Το 2018 η εταιρεία διακρίθηκε σαν την καλύτερη στην Ευρώπη για διακοπές για οικογένειες με δραστηριότητες στη φύση και το 2019 μια ακομη διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο και πάλι για ταξιδιωτικά προγράμματα για οικογένειες με δραστηριότητες στη φύση.

«Το σημαντικότερο για εμάς σε ένα ταξίδι που συμμετέχουν μέλη μιας οικογένειας είναι ο ποιοτικός χρόνος που θα έχουν μεταξύ τους και βέβαια οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες που θα δημιουργήσουμε εμείς μέσα από το ταξίδι τους»

  • Ο Αγγλικός εκδοτικός οργανισμός M&A αναλύοντας παραπάνω από 150.000 δεδομένα βράβευσε την Alpine Travel και την Ελλάδα σαν ένα σημαντικό προορισμό για οικογένειας με δραστηριότητες στη φύση.
  • Άρθρα κ φωτογραφίες μας δημοσιεύτηκαν σε πολύ μεγάλα περιοδικά καθώς και τηλεοπτικές παραγωγές με το BBC, Travel Channel, ZDF και πολλά ακόμη αναδεικνύοντας την Ελλάδα σαν ένα παγκόσμιο σημαντικό ταξιδιωτικό προορισμό ειδικών μορφών τουρισμού.

Σήμερα η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς απ’ όλο τον κόσμο υλοποιώντας προγράμματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και προγράμματα για μεμονωμένους επισκέπτες, εταιρείες, συνέδρια και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Αύξηση των αφίξεων των Βούλγαρων τουριστών στην Ελλάδα: Ξεπέρασαν το 1 εκ. το 2018

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: