Τι είπε στην Αστυνομία ο Λιβανέζος, θύμα της βομβιστικής επίθεσης στην Γλυφάδα




O 56χρονος Λιβανέζος που την περασμένη Παρασκευή έπεσε θύμα βομβιστικής ενέργειας στη Γλυφάδα είχε την πρώτη του επαφή με τις αστυνομικές Αρχές το βράδυ της Κυριακής όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Έθνος.

ο άνδρας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη ενώ παραδέχτηκε ότι ισχύουν τα αυστραλιανά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπήρξε μέλος της ομάδας «Κομαντσέρο», αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Μίνα Καραμήτρου στο Opentv.

O 56χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα γιατί είστε μια χώρα όμορφη, ηλιόλουστη και ειρηνική», ενώ διευκρίνισε επίσης ότι στην Ελλάδα δεν εργάζεται κάπου ενώ στο παρελθόν εργαζόταν ως συνοδός ασφαλείας ενός Αυστριακού.

Αναφορικά με το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, σημείωσε ότι πήγε κανονικά το πρωί τα τρία του παιδιά στο σχολείο, καθώς η γυναίκα του βρίσκεται στην Αυστραλία. Έπειτα, πήγε στο γυμναστήριο σταθμεύοντας μάλιστα το πολυτελές αυτοκίνητό του στο σημείο όπου το σταθμεύει πάντα.

Όταν ρωτήθηκε ποιος μπορεί να τον ήθελε νεκρο, ο Λιβανέζος κράτησε κλειστό το στόμα του και απέφυγε να κατονομάσει οποιοδήποτε πρόσωπο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το προηγούμενο διάστημα δεν είχε αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση ή κάποιο άτομο να τον παρακολουθεί.

Πηγή: Έθνος

Στο ΑΤ Ακρόπολης ο Μητσοτάκης, μετά την επίθεση: Καμία απολύτως ανοχή στη βία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: