Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλεσμένος του Λάκη Λαζόπουλου στην πρεμιέρα του Αλ Σιχτίρι

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο OPEN TV. Φωτογραφία από το “Ανοιχτό Κανάλι”
O Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στο νέο «Αλ Σιχτίρι» του Λάκη Λαζόπουλου, την Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 21:00, στο Open TV.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ο οποίος παραμένει σταθερά στο no1 του airplay με το νέο του hit «Τι να το κάνω» από το δίσκο «Το κάτι παραπάνω» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, θα βάλει τη μοναδική μουσική του «σφραγίδα» στην εκπομπή

Με τις μεγάλες του επιτυχίες και τις ξεχωριστές του ερμηνείες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εγκαινιάσει τη νέα μουσική ενότητα, που θα ακολουθεί μετά το σατιρικό κομμάτι του «Αλ Τσαντίρι» και, σίγουρα, θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές.

Το Open TV µε την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την (πολιτική) σάτιρα για δύο ώρες (21:00 – 23:00), ένα είδος προγράµµατος που απουσίαζε για αρκετό διάστηµα από την ελληνική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό «Αλ Σιχτίρι».

Επί σκηνής µαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο θα εναλλάσσονται εκλεκτοί συνάδελφοί του, µε τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal