Ο Αντετοκούμπο εντυπωσίασε τον Μπράιαντ: “Δεν εκπλήσσομαι με αυτά που καταφέρνει”, είπε




«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξύνει απλά την επιφάνεια, όσον αφορά την προοπτική του». Τάδε έφη Κόμπι Μπράιαντ, που όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε ότι γνώριζε πως ο Γιάννης είναι ξεχωριστός παίκτης και αυτό επιβεβαιώθηκε όταν το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια προπόνησης μεταξύ των δύο, έφτασε 90 λεπτά νωρίτερα και κράταγε σημειώσεις!

  • Πιο συγκεκριμένα ο πρώην αστέρας των Λέικερς είπε τα εξής: «Ο Γιάννης ήρθε να προπονηθούμε παρέα το καλοκαίρι και έφτασε στο γήπεδο 90 λεπτά πριν το ραντεβού. Μιλήσαμε περίπου 20 λεπτά πριν την προπόνηση όπου έβγαλε τετράδιο και άρχισε τις σημειώσεις. Πως πρέπει να κινούμαι εδώ; Τι γίνεται με την κάλυψη εδώ; Και έγραφε κάτω ότι του έλεγα. Μετά την προπόνηση το ίδιο. Καθήσαμε και μιλάγαμε για περίπου μια ώρα. Περισσότερο για αμυντική λειτουργία και πάλι έγραφε ότι του έλεγα. Μελετάει πάρα πολύ και δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι κάνει αυτά που κάνει στο γήπεδο. Έχει τη νοοτροπία που χρειάζεται για να βελτιώνεται κάθε μέρα. Ξύνει απλά την επιφάνεια μέχρι τώρα…»

Σε ότι αφορά την συζήτηση του ποιός είναι ο καλύτερος παίκτης του σήμερα ο Κόμπι είπε: «Όλοι αυτό συζητάνε… Η ερώτηση η σωστή είναι, έχει σημασία; Όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι τα πρωταθλήματα. Μπορείς να συζητάς για το ποιός είναι καλύτερος όλη μέρα. Αυτό που δεν χρειάζεται να συζητήσεις είναι το ποιός είναι πρωταθλητής στο τέλος της χρονιάς. Αυτό δεν θέλει συζήτηση. Είναι δεδομένο. Ο Μπιλ Ράσελ είναι ο καλύτερος παίκτης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
22/03/2019 13:46

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός: Συνεχίζεται το ντέρμπι, αφαίρεση τριών βαθμών για Παναθηναϊκό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: