Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Μέσι στην Albiceleste έφτασε, μετά από 265 ημέρες




Αύριο το βράδυ (22:00) στο Wanda Metroplitano της Μαδρίτης, γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League, ο Λιονέλ Μέσι θα φορέσει και πάλι την φανέλα της εθνικής Αργεντινής, με αντίπαλο την Βενεζουέλα.

  • Τέσσερις ημέρες αργότερα, στην Ταγκέρη είναι προγραμματισμένη η δεύτερη φιλική συνάντηση της Αργεντινής με το Μαρόκο.
  • «Ο Μέσι είναι ευτυχισμένος και θέλει να προσπαθήσει ξανά με την εθνική», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι.

Πέρασαν 265 ημέρες από την τελευταία διεθνή εμφάνιση του Μέσι, το μεγαλύτερο διάστημα απουσίας του από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στην Albiceleste. Τελευταία φορά που φόρεσε την φανέλα της, ήταν στις 30 Ιουνίου 2018, στην ήττα με 4-3 από την Γαλλία, στην φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας.

  • Πρώτος σκόρερ στην εθνική με 65 γκολ σε 128 ματς, ο Μέσι σκόραρε για τελευταία φορά στις 26 Ιουνίου απέναντι στην Νιγηρία για το Μουντιάλ 2018.

Απέναντι στην Βενεζουέλα, που θα αντιμετωπίσει αύριο, έχει σκοράρει τέσσερις φορές, ενώ έχει σημειώσει τρία γκολ με την Αργεντινή επί ισπανικού εδάφους. Κόντρα στο Μαρόκο δεν έχει παίξει ποτέ, αλλά έχει αγωνιστεί τρεις φορές στην Ταγκέρη με την Μπαρτσελόνα.

21/03/2019 10:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ζυρίχη, Ελβετία

Πρόκριση της Σάκκαρη, με ανατροπή, στο δεύτερο γύρο του Μαϊάμι Open: Κοιμόμουν στο πρώτο σετ, είπε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: