Αποκαλύφθηκε ο Skillzy, η επίσημη μασκότ του EURO 2020: Η θεαματική εκδήλωση (video)




Παρουσιάστηκε η επίσημη μασκότ του UEFA EURO 2020 κατά τη διάρκεια μιας θεαματικής εκδήλωσης πριν από την έναρξη του αγώνα στο Άμστερνταμ, ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία (2-3), για την προκριματική φάση της διοργάνωσης.

  • Πρόκειται για τον Skillzy, που συνοδευόμενος με δύο εκπροσώπους του freestyle ποδοσφαίρου και του «ποδοσφαίρου του δρόμου», τη Βρετανίδα Λιβ Κουκ και τον Νορβηγό Τομπίας Μπεκς, παρουσίασε μερικές εντυπωσιακές κινήσεις, στους 55.000 θεατές στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».
  • «Είτε παίζετε στο πάρκο, είτε στο δρόμο, είτε στην παγκόσμια σκηνή, είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο, είτε για freestyling, εκφράζεστε με την μπάλα στα πόδια σας», είπε η Λιβ, πρώην παγκόσμια πρωταθήτρια από την Αγγλία και πρεσβευτής του #WePlayStrong Together#.

Επίσης άτομα από τις 12 πόλεις-έδρες της τελικής φάσης του UEFA EURO 2020, καλούνται να ακολουθήσουν τις συμβουλές της Λιβ και του Τομπίας, δείχνοντας τις ικανότητές τους: να ανεβάσουν ένα βίντεο με δεξιότητες, ως αντιπρόσωποι της πόλης τους και παίξουν τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο κατά τη διάρκεια των τελικών.

Θα επιλεγούν τελικά δύο άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα, για καθεμία από τις πόλεις που θα φιλοξενηθούν αγώνες της τελικής φάσης: Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

26/03/2019 10:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γενεύη, Ελβετία

Το ύστατε χαίρε σήμερα στον Θανάση Γιαννακόπουλο: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: