Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θλιβερή επέτειο του ’81

Το μήνυμα της ΠΆΕ Ολυμπιακός για τη σημερινή ημέρα, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Πηγή φωτογραφίας: Facebook, @OlympiacosFC
«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!/ Never Forgotten!». Είναι το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα επίσημα μέσα της στο διαδίκτυο, για την τραγωδία στη «Θύρα 7» στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

To μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«H 8η Φεβρουαρίου είναι για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μια ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμών γι’ αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα φορώντας την Ερυθρόλευκη φανέλα.Η τραγωδία της Θύρας 7 πρέπει πάντα να μας θυμίζει ότι τα γήπεδα πρέπει να είναι ασφαλή για όλους, ώστε να μην βιώσουμε ξανά παρόμοιο εφιάλτη. Σηκώνουμε όσο ψηλότερα μπορούμε την σημαία του Θρύλου του παγκόσμιου αθλητισμού, για να τη βλέπουν να κυματίζει υπερήφανα οι 21 άγγελοι της όγδοης μέρας του Φλεβάρη».

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπάρχει αφιέρωμα:

«Εκείνη η ημέρα… Εκείνος ο αγώνας. Η χαρά που μετατράπηκε σε θλίψη, απορία, απόγνωση… Εκείνη την ημέρα δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν. Τι θα ακολουθούσε. Εκείνη την ηλιόλουστη ημέρα, εκείνη την ποδοσφαιρική ημέρα, εκείνη την «ερυθρόλευκη» ημέρα… 8 Φεβρουαρίου 1981, 38 ολόκληρα χρόνια μετά…», αναφέρεται στην εισαγωγή του χαρακτηριστικά.

Όταν σταμάτησε ο χρόνος στα σκαλιά της Θύρας 7: Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη θλιβερή επέτειο

08/02/2019 12:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal