Τα μεγάλα ντέρμπι του μήνα αποκλειστικά στα κανάλια NovaSports από τη WIND VISION




O φετινός Φεβρουάριος θα είναι καθαρά αθλητική υπόθεση χάρη στα τρία μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι  που έρχονται αποκλειστικά στα κανάλια NovaSports από τη WIND VISION:

  • Ο μήνας ξεκινά με τον αγώνα των δικεφάλων αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συναντιούνται στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο NovaSports1HD ανοίγοντας το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής.
  • Ανεξαρτήτως αποτελέσματος αλλά εντός έδρας αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τα δύσκολα ματς υποδεχόμενος στην Τούμπα τον Ολυμπιακό την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 19:30
  • ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ θ’ αναμετρηθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 19:30 για να διεκδικήσουν τη νίκη μετά  την ισοπαλία της τελευταίας τους συνάντησης.

Για όσους αργήσουν να μπουν στα ‘’τηλεοπτικά γήπεδα’’ η WIND VISION προσφέρει τη δυνατότητα επανεκκίνησης ζωντανού προγράμματος. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία αλλά και την προσφορά του Full pack στα 19,90€ και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης είναι διαθέσιμες  σε όλα τα καταστήματα WIND και το www.wind.gr .

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: