Στόχος είναι μόνο νίκες έως το τέλος της σεζόν! Ο Νέναντι Κρίστιτσιτς ανεβάζει ψηλά τον πήχη για την ΑΕΚ




Στόχος είναι μόνο νίκες έως το τέλος της σεζόν! Ο Νέναντι Κρίστιτσιτς ανεβάζει ψηλά τον πήχη στην εκτενή συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον σημερινό (19:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Ο στόχος είναι να πάμε μόνο με νίκες έτσι ώστε να πάρουμε τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και να είμαστε στα προκριματικά του Champions League. Δεν μπορούμε να βλέπουμε κάτι λιγότερο από αυτό» υποστήριξε ο Σέρβος που επίσης μίλησε:

– Για την ποιότητα των συμπαικτών του:

«Υπάρχει μεγάλη ποιότητα μέσα στην ομάδα, βλέπω με ικανοποίηση ότι υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού που επιλέγει ο προπονητής, γιατί και εμένα αυτό το στιλ παιχνιδιού μου ταιριάζει και φυσικά ελπίζω να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις και όσο βρίσκω ρυθμό από τους αγώνες και το σημαντικό είναι να αρχίσω να βοηθάω αποφασιστικά την νέα μου ομάδα έτσι ώστε να συνεχίσει τις νίκες. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, που μου έχουν προξενήσει πολύ θετική εντύπωση. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Πέτρος (Μάνταλος), ο Τάσος (Μπακασέτας), ο Γκάλο έχει πολλή ποιότητα, ο Άλεφ, ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ποιότητα, που τους αρέσει να παίζουν με την μπάλα στα πόδια, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που μου αρέσει και εμένα και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να αναφέρω κι άλλα παιδιά πολύ σημαντικά για την ομάδα, το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για πολύ ποιοτικό ρόστερ».

– Για τους λόγους που ήλθε στην ΑΕΚ από τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει πάντα τον πρώτο λόγο στη χώρα της. Έφυγα από μια ομάδα πρωταθλήτρια και ήρθα σε μια πρωταθλήτρια! Ο στόχος μου οπότε δεν μπορεί να είναι άλλος από το να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας και να συνεχίσει να κερδίζει».

– Για τον ΠΑΟΚ και τις δυσκολίες του σημερινού ντέρμπι:

«Έχω παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ, τον γνωρίζω ως ομάδα, δεδομένα πρόκειται για καλή ομάδα από τη στιγμή που βρίσκεται σε αυτή τη θέση και έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη πλευρά και εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα, δεν νομίζω ότι υστερούμε κάπου ή έχουμε κάτι να φοβηθούμε, διανύουμε μια πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ εφέτος στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ματς είναι που περιμένεις να ζήσεις στο ποδόσφαιρο. Με στόχο να είσαι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα σου».

03/02/2019 15:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χωρίς νικητή το πρώτο παιγνίδι της αγωνιστικής: 0-0 για ΟΦΗ και Ξάνθη με 17 και 25 βαθμούς αντίστοιχα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: