Σκηνοθέτες, παραγωγοί, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, υπό τον τίτλο «Σινεμά σημαίνει συνέργεια». Photo Facebook

“Σινεμά σημαίνει συνέργεια”: Εκδήλωση για την ελληνική συμμετοχή στην 69η Berlinale

Δεξίωση με αφορμή την ελληνική συμμετοχή στην 69η διοργάνωση του φεστιβάλ διεθνούς κινηματογράφου Berlinale, που βρίσκεται σε εξέλιξη, παρέθεσε χθες βράδυ η ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο.

Σκηνοθέτες, παραγωγοί, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, υπό τον τίτλο «Σινεμά σημαίνει συνέργεια».

Τη δεξίωση, στο κτίριο της εταιρίας Coco-Mat στο κέντρο του Βερολίνου, χαιρέτισαν ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο Δημήτρης Δασκαρόλης, η υπεύθυνη της διοργάνωσης σκηνοθέτις Ισμήνη Δασκαρόλη και η Διευθύντρια της Ελληνικής Επιτροπής Κινηματογράφου Βένια Βέργου.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ της Αθήνας Λουκάς Κατσίκας, ο σκηνοθέτης Σύλλας Τζιουμέρκας, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Βασίλης Κουκαλάνι, η σκηνοθέτης της ταινίας «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες», η οποία συμμετέχει στην κατηγορία «Γαστρονομικό Σινεμά» της Berlinale, Μαριάννα Οικονόμου, η σκηνοθέτις Νάνσυ Μηνιαδάκη, η Ελίνα Ψύχου, η οποία συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Talent Project Market» της Berlinale και η Ζακλίν Λέντζου από το τμήμα «Berlinale talents».

Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά ο Γιώργος Παρίσης και η Ελίζα Βιδάλη.

12/02/2019 06:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ της Φ. Καραβίτη
Βερολίνο, Γερμανία

Η βυθισμένη εκκλησία της Παναγίας της Άσσιας κινδυνεύει: Έκκληση για εγρήγορση…

Be the first to comment on "“Σινεμά σημαίνει συνέργεια”: Εκδήλωση για την ελληνική συμμετοχή στην 69η Berlinale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*