Όσο μιλά ο Καμμένος μου δημιουργεί απογοήτευση, λέει ο Σκουρλέτης και μιλά για συμπαγή πλειοψηφία




“Δεν διαθέτω την ικανότητα να ερμηνεύω τις δηλώσεις του Πάνου Καμένου όχι τώρα αλλά εδώ και πολλούς μήνες. Τις μεταπτώσεις που είχε εδώ και ένα χρόνο σχεδόν για το εάν θα ρίξει ή θα παραμείνει στην κυβέρνηση κλπ”, είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κοζάνη.

Συμπλήρωσε, ακόμη ότι “όσο μιλά ο κ. Καμμένος μου δημιουργεί μια έκπληξη και μια απογοήτευση, εμείς δεν τον είχαμε γνωρίσει έτσι στο πλαίσιο μιας έντιμης και αναγκαίας συνεργασίας”.

Αναφερόμενος στο θέμα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, σημείωσε ότι μετά την αποχώρηση του Καμμένου “μάλλον βλέπω πιο συμπαγή την πλειοψηφία των 151 βουλευτών και αυτό επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα ακούγοντας δηλώσεις όπως αυτές που μου αναφέρατε”.

Επίσης, για το ίδιο θέμα συμπλήρωσε ότι οι δύο ψηφοφορίες που έγιναν πρόσφατα στην βουλή “δίνουν το δικαίωμα και τη δυνατότητα στην κυβέρνηση, να κριθεί στο τέλος της θητείας της στις εκλογές του Φθινοπώρου του 2019, όπου με απόλυτη ειλικρίνεια θα πούμε στους πολίτες για το έργο που κάναμε σε αρκετά δύσκολες συνθήκες”.

Μίλησε για “κοινοβουλευτικό ακτιβισμό, ένα κοινοβουλευτικό αντάρτικο” όπως το χαρακτήρισε, όπου αμφισβητείται εάν η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία. “Αυτό πιστοποιείται μόνο μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες και την ψηφοφορία της Βουλής και κάποιος θα μπορούσε να θέσει το θέμα” κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παίζει τις καθυστερήσεις ο Παπαχριστόπουλος: Αναβάλλει την παραίτηση και την παράδοση της έδρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: