Η πρώτη διανομή τροφίμων για το 2019, από το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης




Η πρώτη τακτική μηνιαία διανομή τροφίμων για το 2019, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης (ΕΛΕΘΣΥ) και του Hellenic Relief Foundation (HRF), με την υποστήριξη και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων.

Οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων σταθερής υποστήριξης προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα (λάδι, ζυμαρικά, ζάχαρη, όσπρια, γάλα, πελτέ κ.α.), καθώς και βούτυρο, παξιμάδια και άλλα είδη. Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης Μαρία Σιούρδη, ενώ συμμετείχαν για την ολοκλήρωσή της οι εργαζόμενοι της ΕΛΕΘΣΥ και οι εθελόντριες, Τέρυ Δομάζου, Έφη Ζάκα, Έλια Καπιτσαλά- Τριανταφύλλου, Σούλα Μπέλλη, Ειρήνη Ξακουστή, Έμυ Σπανού, και Μάρια Τριανταφύλλου.

Συνολικά διανεμήθηκαν περίπου 350 πακέτα τροφίμων, σε Αθήνα, Πειραιά, Δήμο Σαρωνικού, Εκκλησίες Πετραλώνων, Ταμείο Αλληλοβοήθειας Συνταξιούχων Ηθοποιιών Ελλάδος (ΤΑΣΕΗ).

Τέλος αυτό το μήνα δόθηκαν σημαντικές ποσότητες βουτύρου -(2.700 κιλά σε μερίδες) προσφορά της Arla Foods- στα Ιδρύματα: Μερόπειο Γηροκομείο Αθηνών, Χριστοδούλειο Ίδρυμα, Ειδικό Εργαστήριο Εκπαίδευσης Πειραιά, Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, στον παιδότοπο Αλίμου Άγιος Ανδρέας, Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο Νοητικά Υστερούντων Ατόμων Οι Άγιοι Ανάργυροι, Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου Άγιος Αλέξανδρος, Ίδρυμα Αυτιστικών παιδιών Άγιος Νικόλαος.

Η καινούρια χρονιά ξεκίνησε με την κοπή της πίτας από την κα Μαρία Σιούρδη, τη 19η Ιανουαρίου παρουσία του μέλους του HRF κου Προκόπη Ζέρβα της συζύγου του Άννας Ζέρβα που στάθηκε και η τυχερή με το φλουρί, του Προέδρου του Συλλόγου των Αθηναίων κ. Ελ. Σκιαδά, της κας Σάκη Κυπραίου κ.α. τΤην εκδήλωση φιλοξένησε δωρεάν η Αθηναϊκή Λέσχη.

Χρονολογούνται ευρήματα και η κατοίκηση του σπηλαίου Ντενίσοβα από την ομάδα Ελληνίδας επιστήμονα

ΠΗΓΗ: greeknewsonline.com

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: