Επίθεση Θεοδωράκη στη ΝΔ: “Γιατί δεν μπλοκάρετε την ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ε.Ε.;” διερωτήθηκε




“Εκπλήσσομαι γιατί εξ αριστερών μου έχω ένα κυβερνητικό σχηματισμό ο οποίος θα ψηφίσει υπέρ μιας ΝΑΤΟικής επιλογής αλλά ταυτόχρονα, αυτός ο ίδιος κυβερνητικός σχηματισμός χειροκροτεί το καθεστώς Μαδούρο.” είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ομιλία του στη Βουλή για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της “Βόρειας Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ.

“Και μετά απορούμε γιατί ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους πολιτικούς” επεσήμανε ο κ.Θεοδωράκης.

“Κι επειδή οι συνομωσίες είναι της μόδας, ο καθένας γράφει το δικό του σενάριο” είπε και αναφέρθηκε σε όσα του καταλογίστηκαν περί πιέσεων για να υπερψηφίσει την ένταξη. Όπως είπε αν μία πρεσβεία πιέζει για το “ναι” τότε κάποια άλλη πρεσβεία πιέζει για το αντίθετο, και επεσήμανε πως αν όλες οι πρεσβείες πιέζουν, αυτό σημαίνει ότι όποιος καταψηφίζει θα πρέπει να πιέζεται από την ρωσική πρεσβεία:

“Να προσέξει η Νέα Δημοκρατία και να αλλάξη λογική γιατί βλέπω στο επόμενο Πολυτεχνείο να κάνουν πορεία με τον Σκουρλέτη και να φωνάζουν “φωνιάδες των λαών Αμερικάνοι” είπε, απευθυνόμενος στην πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Γιατί δεν ξεκαθαρίζετε στον ελληνικό λαό απλά και σύντομα ότι ως επόμενη κυβέρνηση θα θέσετε ξεκάθαρα βέτο στην ένταξη της γείτονος χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση;” διερωτήθηκε και κάλεσε την ΝΔ να πει ότι η Βόρεια Μακεδονία δεν θα μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι μικροπρεπές και ακατανόητο από την ευρωπαϊκή οικογένεια είπε, να διατηρείται η εχθρότητα για μία χώρα η οποία δεν απείλησε ποτέ την Ελλάδα.

“Διαφωνείτε πραγματικά με την επέκταση του ΝΑΤΟ στην Βαλκανική κύριοι της ΝΔ; Όχι! Άλλος είναι ο σκοπός σας: Να μείνουμε εμείς “άσπιλοι” και ”αμόλυντοι” και να βγάλουν οι άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά. Και συνεχίζετε να ποτίζετε με τυφλό εθνικισμό τους Έλληνες.” τόνισε ο Σταύρος Θεωδωράκης

HELLAS JOURNAL

Με τα sms μεταξύ του ίδιου και του Νικολόπουλου απαντά ο Καμμένος: Εμπλέκει και τον Νίκο Παππά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: