Το καλωσόρισμα του προέδρου Αναστασιάδη στον Αλέξη Τσίπρα: Ξεκίνησε η διάσκεψη των επτά




«Καλωσορίζω στο 5o South EU Summit στη Λευκωσία, τον φίλο Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, o Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

  • Στην ανάρτηση με φωτογραφία, όπου κάνει χειραψία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κ. Αναστασιάδης, προσθέτει: «Προσβλέπω σε μια παραγωγική Σύνοδο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις διαβουλεύσεις και την ανταλλαγή απόψεων πάνω στα πιο πιεστικά ζητήματα της ευρωπαϊκής μας ατζέντας».

Αύριο το πρωί, οι κύριοι Αναστασιάδης και Τσίπρας θα έχουν ιδιαίτερη συνάντηση ενόψει της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, και της άφιξης στην Κύπρο της απεσταλμένης του γ.γ. του ΟΗΕ, Τζέιν Λουτ.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης υποδέχτηκε, επίσης, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, τους πρωθυπουργούς της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ, της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα και τον υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας Τζουζέπ Μπορέλ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου οι συμμετέχοντες θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους και θα ακολουθήσει δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
29/01/2019 18:47

Στην Λευκωσία για την Σύνοδο των Χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου αφίχθη ο Αλέξης Τσίπρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: