Συνάντηση συμπόρευσης με τον Μπαλτάκο είχε στην Βουλή ο Πάνος Καμμένος: Μέτωπο κατά της Συμφωνίας




Συνάντηση συμπόρευσης με τον Αριστείδη Μπαλτάκο είχε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη Βουλή, όπου δήλωσε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για κοινή προσπάθεια στο μέλλον.

«Ισχύουν οι προϋποθέσεις που έχουμε θέσει. Να υπογράψουμε με τον κ. Μητσοτάκη κοινή πρόταση μομφής αρκεί να δεσμευτεί ότι δεν δέχεται την εκχώρηση του όρου «Μακεδονία». Αν δεν γίνει αυτό και η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής μόνο για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτονόητο ότι θα την στηρίξουμε καθώς θέλουμε την ακύρωσή της» είπε ο Πάνος Καμμένος συνομιλώντας με δημοσιογράφους, σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Η δήλωση έγινε μετά τη συνάντηση που είχε ο Πάνος Καμμένος με τον Τάκη Μπαλτάκο της «Δύναμης Ελληνισμού» στην Βουλή:

«Έχουμε στενή σχέση και κοινούς προβληματισμούς με τον κ. Μπαλτάκο. Η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών μας οδηγεί να πούμε ότι συμπολίτευση και ΝΔ παραδίδουν το όνομα «Μακεδονία» στην γειτονική χώρα. Εμείς είμαστε αντίθετοι όπως αντίθετοι είναι και μεγάλη μερίδα της εκτνροδεξιάς. Με τον κ. Μπαλτάκο μοιραστήκαμε προβληματισμούς και έχουμε ανοίξει διάλογο για συνεργασία που μπορεί να οδηγήσει σε κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία» είπε ο κ. Καμμένος.

Με πληροφορίες από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Τα κράτη αναγνωρίζουν κράτη όχι εθνότητες ή λαούς: Η θέση Κατρούγκαλου στην Επιτροπή της Βουλής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: