H απάντηση μιας 26χρονης στο άρθρο του Έθνους με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς δεν είναι Ελληνας»




Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια και εργαζόμενη Μαρία Μπούζα απαντά με τα δικά της επιχειρήματα στο άρθρο του Νίκου Τζιανίδη που φιλοξενήθηκε στο ETHNOS.GR με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς δεν είναι Ελληνας».

Αναφερόμενη στο άρθρο με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς δεν είναι Έλληνας» , θα ήθελα κύριε Τζιανίδη να σας εκφράσω και έναν αντίλογο ως μέρος αυτής της νεολαίας. Κατανοώ πως δεν γενικεύετε την άποψή σας για το σύνολο της νεολαίας αλλά δυστυχώς αυτό που περιγράφετε δεν είναι η πλειοψηφία αλλά μια μερίδα της νεολαίας που ίσως εσείς θέλετε να επικεντρωθείτε σε αυτήν και να τη διαφημίσετε.

Διαβάζοντας το άρθρο, αναλογιζόμουν πού ακριβώς είναι αυτός ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος που ακολουθούμε και ποιος μας τον έχει στρώσει αυτόν τον δρόμο; Ο άνεργος πατέρας μας, όπως σημειώνετε και εσείς; Ο δρόμος περισσότερο κακοτράχαλος και δυσκολοδιάβατος θα έλεγα πως είναι.

Ισχύει πως οι φοιτητές χρωστούν μαθήματα, αλλά η πλειοψηφία όχι επειδή δεν θυμάται το όνομα της σχολής που φοιτά αλλά επειδή στελεχώνει πολλές θέσεις εργασίας ή ημι -εργασίας παράλληλα με τις σπουδές του προκειμένου να βγάλει αυτό το χαρτζιλίκι που δεν παρέχεται ούτε από τον άνεργο πατέρα ούτε από την συνταξιούχα γιαγιά. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό το χαρτζιλίκι το έχει χρησιμοποιήσει κιόλας για να βοηθήσει τον άνεργο πατέρα και μητέρα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς απέναντι στο Ναδάλ: Ήττα με ψηλά το κεφάλι στο γκραν σλαμ (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: