Αποσωληνώθηκαν τα δίδυμα πεντάχρονα που σώθηκαν από πυρκαγιά στο σπίτι τους στην Καλλιθέα




Αποσωληνώθηκαν τα δύο πεντάχρονα δίδυμα, που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Π.& Α. Κυριακού» από την Τρίτη το πρωί.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, τα δύο παιδιά, που υπέστησαν αναπνευστικό έγκαυμα, παραμένουν στην εντατική. Ωστόσο, η κατάστασή τους παραμένει σταθερή, ενώ θετικό θεωρείται το γεγονός της αποσωλήνωσής τους.

Υενθυμίζεται ότι τα δύο πεντάχρονα αδέλφια, βρίσκονταν στο διαμέρισμά τους, στην οδό Αναγνωσταρά 23, στην Καλλιθέα, καθώς η μητέρα τους είχε κλειδώσει, αφού έπρεπε να τα αφήσει μόνα τους για να πάει στην δουλειά της.

Όταν πείνασαν, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα τοστ, όμως ξέχασαν σε λειτουργία την τοστιέρα και, χωρίς να το καταλάβουν, λίγο μετά τις 10 το πρωί, είδαν καπνούς και φωτιά από την κουζίνα και έτρεξαν από την εξώπορτα.

Οι γείτονες, όταν είδαν την μικρής έκτασης φωτιά, κάλεσαν την πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο και κατάφερε να σβήσει γρήγορα την πυρκαγιά.

Για να μπουν στο διαμέρισμα οι πυροσβέστες χρειάστηκε να γκρεμίσουν την πόρτα ασφαλείας, ενώ, μόλις τα κατάφεραν, είδαν έκπληκτοι τα δύο μικρά παιδιά.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν διασωληνωμένα στο Παίδων τα δίδυμα που σώθηκαν από πυρκαγιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: