Θα παίζω όσο θέλει και κρίνει ο προπονητής: Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ για τις συμμετοχές του




Ο Αλέξανδρος (Σάσα) Βεζένκοφ δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε μικρή παρουσία και στα προηγούμενα ματς. Κόντρα στην Μπούντουτσνοστ, όμως, ο Ντέιβιντ Μπλατ του έδωσε 9 λεπτά στο παρκέ, σε σχήματα με τον «μαγικό» ΛεΝτέι στη φροντ λάιν. «Θα παίζω όσο θέλει και κρίνει ο προπονητής» δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, εμφανώς ικανοποιημένος με την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού.

«Ο Ζακ είναι πυραυλοκίνητος! Δεν κουράζεται ποτέ! Βλέπετε τι μπορεί να κάνει!» σχολίασε για τον Αμερικανό, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της 10ης αγωνιστικής της Euroleague, με 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Βεζένκοφ:

-Κάνατε τα δύσκολα εύκολα απέναντι στην Μπούντουτσνοστ;

ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε τόσο καλά, η διαφορά ήταν μικρή. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι. Κάναμε τα απλά πράγματα, τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ, δώσαμε πολλές πάσες και πιστεύω πως έτσι άνοιξε η διαφορά».

-Είδαμε μία αντίδραση του Ολυμπιακού με σερί νικών 3-0, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;

ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Έτσι είναι η Euroleague. Θα υπάρχουν στιγμές που θα χάνεις ή θα νικάς, αλλά πρέπει να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Να δουλεύεις σκληρά, ώστε να είσαι έτοιμος όταν πρέπει».

-Δεν είχες πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Euroleague, κάτι που σου έδωσε ο προπονητής σου κόντρα στην Μπούντουτσνοστ.

ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Εντάξει, εγώ είμαι έτοιμος πάντα να προσφέρω στην ομάδα. Όσο χρειαστεί! Ένα, δύο, δέκα λεπτά; Καθόλου; Όσο θέλει και κρίνει ο προπονητής».

-Η παρουσία σου στην πεντάδα με τον Ζακ ΛεΝτέι στο «4» και στο «5»… απογείωσε τον Αμερικανό!

ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Ο Ζακ είναι πυραυλοκίνητος! Δεν κουράζεται ποτέ! Βλέπετε τι μπορεί να κάνει!».

Σε εκείνο το σημείο, ο Κώστας Παπανικολάου άρχισε να περνά μπροστά από τις κάμερες για να πειράξει τον συμπαίκτη και φίλο του, Αλέξανδρο Βεζένκοφ (Γέλια).

ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Δεν έχω κάτι να πω! Νομίζω ότι είναι στο “Next Top Model”!».

-Έπαιξες αντίπαλος του πρώην συμπαίκτη σου στην Μπαρτσελόνα, Έντουιν Τζάκσον. Ακολούθησαν πειράγματα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού;

ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Παίξαμε μαζί και στο Βουλγαρία-Γαλλία. Είχαμε νικήσει τότε, οπότε τον έχω 2-0 μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπούντουτσνοστ. Είναι πολύ καλό παιδί, κρατάμε επαφή. Του εύχομαι τα καλύτερα, να παίζει καλά και η ομάδα του να νικά».

-Επόμενος αντίπαλος, η Ζαλγκίρις, στο Κάουνας!

ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Μια πολύ δύσκολη ομάδα που έκανε την πρώτη εντός έδρας νίκη της μόλις την Πέμπτη (30/11). Είναι μια καυτή ατμόσφαιρα, με “δύσκολους” οπαδούς, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ώστε να μην κάνουμε λάθη και να φύγουμε νικητές».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
01/12/2018 12:48

Αναβλήθηκε το φιλικό της ΑΕΚ με τον Χολαργό λόγω απουσιών των κιτρινόμαυρων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: