Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός οι δράστες: Ομολόγησαν τη δολοφονία της φοιτήτριας




Εξυγνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, που έγινε πριν μερικές μέρες στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι OPEN και ο Σκάι, οι δύο ύποπτοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τη φοιτήτρια.

Οι δύο δράστες χτύπησαν την άτυχη κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο, όταν αυτή, που τους ακολούθησε στο σπίτι του ενός, αρνήθηκε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους. Οι δράστες την πήγαν από το σπίτι στο σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα στην περιοχή της Λίνδου, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως είχε νερό στα πνευμόνια της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ της Ρόδου:

Ενας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος ημεδαπός, οι οποίοι απολογούντο μέχρι αργά χθες το βράδυ, φαίνεται να είναι οι δράστες του στυγερού εγκλήματος της 21χρονης φοιτήτριας.

Από τις καταθέσεις τους, στις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς. Στη συνέχεια, ο Αλβανός φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με σίδερο σιδερώματος στο κεφάλι και να την έπιασε από το λαιμό.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι και τότε οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους, πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Μέχρι χθες τα μεσάνυχτα, δεν είχε επιτραπεί στους δικηγόρους τους κ. Ακη Δημητριάδη και Στέλιο Κιουρτζή, να επικοινωνήσουν με τους εντολείς τους οι οποίοι ανακρίνοντο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Να σημειωθεί ότι ο Αλβανός, είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως οξύθυμος.

Προφορικά οι δύο φέρονται να ομολόγησαν αλλά παραμένει άγνωστο, αν έχουν καταθέσει τα ίδια σε έγγραφη απολογία καθώς δεν επετράπη η επικοινωνία και η παρουσία των δικηγόρων τους κ.κ. Ακη Δημητριάδη και Στ. Κιουρτζή κατά την ώρα της εξέτασής τους.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα:
Τα δύο άτομα που φαίνεται πως γνώριζαν την άτυχη Ελένη έχουν πέσει σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις τους ενώπιον των Λιμενικών της Ρόδου αλλά και συναδέλφων τους που είχαν έρθει από την Αθήνα.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής. Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

Στους δύο που κρατούνται κλειδώνουν οι έρευνες για την δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο (βίντεο)

Οι δυο οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: