Υποψήφιοι για τα Globe Soccer Awards καλύτερου παίκτη οι Γκριεζμάν, Μπαπέ και Ρονάλντο




Η «Χρυσή Μπάλα» είναι το κορυφαίο βραβείο σε ατομικό επίπεδο για κάθε ποδοσφαιριστή… Πέραν, όμως, του συγκεκριμένου βραβείου, υπάρχουν αρκετά ακόμη, που απονέμονται κατά καιρούς, κυρίως για διαφημιστικούς σκοπούς εκ μέρους και προς προφανές όφελος, των διοργανωτών.

Μία απ΄ αυτές τις εκδηλώσεις, είναι και τα Globe Soccer Awards, που θ΄ απονεμηθούν στις 3 Ιανουαρίου, στο Ντουμπάι. Υποψήφιοι για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς, είναι οι Αντουάν Γκριεζμάν και Κιλιάν Μπαπέ, οι οποίοι οδήγησαν την εθνική Γαλλίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κατέκτησε ακόμη ένα Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οσον αφορά τους προπονητές, τον τίτλο του κορυφαίου διεκδικούν, ο Γάλλος ομοσπονδιακός, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο συμπατριώτης του, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος οδήγησε τους «μερένχες» στο τρίτο διαδοχικό Champions League, ο Αργεντινός Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει δημιουργήσει μία εντυπωσιακή Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γερμανός Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος «κτίζει» την Λίβερπουλ, και ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έχει καταστήσει την Γιουβέντους …μόνιμη πρωταθλήτρια.

Νέος πονοκέφαλος για την Μπαρτσελόνα: Με πρόβλημα στο δεξί του γόνατο ο Λουίς Σουάρες

26/11/2018 14:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: