Παραμένει στην πρώτη θέση η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Σήμερα”




Πρώτη αναδείχτηκε και χθες, Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις τηλεθεάσεις των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών, η εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του ΣΚΑΪ, με ποσοστό 26,5%.

Η εκπομπή με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, “ανέβασε” έστω και λίγο σε σχέση με τη Δευτέρα, τα ποσοστά της.

Στη δεύτερη θέση ήρθε και πάλι η εκπομπή του Ant1, με το Γιώργο Παπαδάκη, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, πλησιάζοντας όμως αρκετά το ΣΚΑΪ, με ποσοστό 25,6%.

Στην τρίτη θέση στη “μάχη” της τηλεθέασης, το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε τον Alpha και την εκπομπή “HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA”, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και ποσοστό 16,6%.

Ακολουθεί η “ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ” της ΕΡΤ1, με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μαρία Αλεξάκη, “κατεβάζοντας” τα ποσοστά σε σχέση με τις μετρήσεις της Δευτέρας, στο 9,8%.

Το 8,4% της προτίμησης του κοινού απέσπασε η εκπομπή του Open Beyond TV, “ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 07:00” με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο και ποσοστό 8,4%, ενώ τελευταία ήρθε η εκπομπή του Open Beyond TV, “ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 05:30”, με την Αμαλία Κάντζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή και ποσοστό 11,1%.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: