Με σημαντικές απουσίες λόγω αποκλεισμών ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για τον αγώνα με την Ξάνθη




Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (24/11, 7:30 μ.μ.) με την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια συγκροτήθηκε η αποστολή, η οποία περιλαμβάνει σημαντικούς αποκλεισμούς παικτών.

Το πρόγραμμα όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με τον προπονητή, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά από καιρό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτοιμους για τον αγώνα με το ιατρικό δελτίο να είναι «λευκό». Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Καρέλης, Ουάρντα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, καθώς και ο Ελ Καντουρί.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε τη συνεργασία τους για μια σειρά ενεργειών, οι οποίες θα αποσκοπούν στον καθαρισμό και την προστασία των ιστορικών μνημείων της Θεσσαλονίκης. Οι ποδοσφαιριστές Τσούμπα Άκπομ και Μάριος Σιαμπάνης βρέθηκαν στα Βυζαντινά τείχη της Θεσσαλονίκης, όπου με ειδικό εξοπλισμό αφαίρεσαν γκράφιτι τα οποία είχαν προκαλέσει σοβαρή φθορά λόγω των χημικών τους ουσιών, αλλά και ανεπανόρθωτη αισθητική βλάβη.

Με πλήρη σύνθεση η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στον Παναιτωλικό: Εκτός αποστολής ο Οικονόμου

23/11/2018 14:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: