Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει το “Δρόμο του Μεταξιού” στη Θεσσαλονίκη




Εκκίνηση σήμερα το πρωί για τις Εργασίες του 8ου συνεδρίου για τον τουρισμό, στο “Δρόμο του Μεταξιού”, που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (Π.Ο.Τ.) στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο θα εκκινήσει με παρέμβαση της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά αλλά και του Γενικού Γραμματέα του ΠΟΤ, Ζουράμπ Πολολικασβίλι, ο οποίος χθες σε εκδήλωση για το συνέδριο υπογράμμισε, ότι η Ελλάδα είναι πρότυπο σε ό,τι αφορά την πρόοδο του Τουρισμού.

Την ίδια στιγμή η κυρία Κουντουρά σημείωσε ότι είναι μεγάλη τιμή ότι ο ΠΟΤ επέλεξε την Ελλάδα ως την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα πραγματοποιηθεί η διεθνής συνάντηση υψηλού επιπέδου για τον “Τουρισμό του Μεταξιού”.

Η διήμερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Grand Hotel Palace με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια υπουργική στρογγυλή τράπεζα και εξειδικευμένες συναντήσεις που θα επικεντρώνονται στην αξιολόγηση του ρόλου και της συνάφειας των ιστορικών διαδρομών του “Δρόμου του Μεταξιού” σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

10/10/2018 09:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: