Ευρωαραβική Σύνοδος στην Αθήνα: Ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας θα εκπροσωπήσει την Αίγυπτο




Σε σημαντικό επίπεδο θα εκπροσωπηθεί η Αίγυπτος στην 3η Ευρω-Αραβική Σύνοδο, που με θέμα «Κοινοί Ορίζοντες», θα πραγματοποιηθεί από 29 έως 30 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Τη χώρα του Νείλου θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Αμρ Νάσερ, όπως ο ίδιος ο αξιωματούχος δήλωσε κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο, Μιχαήλ Χρήστο Διάμεση.

Στο θέμα αναφέρεται και η αγγλόφωνη εφημερίδα «Egypt Today», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο Αιγύπτιος υπουργός και ο Έλληνας πρέσβης συζήτησαν τρόπους για την ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, με δεδομένες τις άριστες πολιτικές σχέσεις μεταξύ Αιγύπτου και Ελλάδας.

Ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αιγύπτου κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, θα πραγματοποιήσει και διμερείς συναντήσεις με Έλληνες αξιωματούχους καθώς και με εκπροσώπους Εμπορικών και Βιομηχανικών επιμελητηρίων της Ελλάδας αλλά και εκπροσώπους επιχειρήσεων που έχουν δείξει μέχρι τώρα ενδιαφέρον να πραγματοποιήσουν επενδύσεις στην Αίγυπτο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
06/10/2018 16:37

Συνεχίζεται η ανάσυρση θυμάτων από τα ερείπια, στην Ινδονησία: Γεννήσεις σε πλωτό νοσοκομείο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: